Ξεφυτρώνουν «αντάρτες» και στο ΣΥΡΙΖΑ

Το κακό πήγε να ξεκινήσει στο Δήμο Αθηναίων αλλά, καθότι ασχολήθηκε το ίδιο το γραφείο του προέδρου, το πρόλαβαν. Κι έτσι η Ελένη Πορτάλιου παρότι στηρίζει «χλιαρά» τον Γαβριήλ Σακελαρίδη, δεν θα κατέβει κόντρα μαζί με πρώην συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και την (ανερχόμενη) ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Δεν το πρόλαβαν όμως στο Δήμο Αγίας Παρασκευής όπου το περασμένη Σάββατο στο δημαρχείο ανακοινώθηκε η ίδρυση νέας παράταξης με τίτλο «Φυσάει κόντρα στην Αγία Παρασκευή» και πρόσωπα προερχόμενα από το ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ αλλά και την ΑΝΤΑΡΣΥΑ το περασμένο Σάββατο.

Μάλιστα, όπως μαθαίνει η στήλη, η (συνιδρύτρια της παράταξης) συνταξιούχος, πλέον, δημοτική υπάλληλος, προερχόμενη από το ΣΥΡΙΖΑ, Μαίρη Καρασταμάτη, αναμένεται να διεκδικήσει το θώκο του δημάρχου κόντρα στον επίσημο υποψήφιο του κόμματος, Γιάννη Σταθόπουλο που το 2010 για λίγο δεν μπήκε στο β΄ γύρο.

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΝΤΑΡΤΗΣ, ΚΑΡΑΣΤΑΜΑΤΗ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!