βουλευτής-της-νδ-μηνύει-την-αυγή-για-f-1070200
ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ | 21.09.2022 | 21:12

Βουλευτής της ΝΔ μηνύει την «Αυγή» για fake news στην Εξεταστική Επιτροπή

Για Fake News της εφημερίδας «Αυγή» για δήθεν κατάθεση παραποιημένου εγγράφου της ΕΥΠ από τον βουλευτή της ΝΔ κ. Τσαβδαρίδη στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για τις παρακολουθήσεις, κάνει λόγο το παρατηρητήριο Fake News του γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Σε ανακοίνωση της ΝΔ σημειώνεται:

«Ένσταση κατέθεσε σήμερα στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής, ο βουλευτής της ΝΔ και εισηγητής της πλειοψηφίας, Λάζαρος Τσαβδαρίδης, για δημοσίευμα της κομματικής εφημερίδας ΑΥΓΗ, η οποία τον κατήγγειλε ψευδώς για κατάθεση παραποιημένου εγγράφου της ΕΥΠ.

Οι συμμετέχοντες βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην επιτροπή, παραδέχθηκαν το ψευδές του δημοσιεύματος ως προς την κατάθεση του δήθεν πλαστού εγγράφου και οποιουδήποτε άλλου εγγράφου εκ μέρους του κ. Τσαβδαρίδη.

Ο βουλευτής που ουδέποτε κατέθεσε (πολύ περισσότερο αλλοίωσε) κάποιο έγγραφο, απαίτησε από τον ΣΥΡΙΖΑ να πάρει θέση, με τους βουλευτές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης να αναδιπλώνονται και να δηλώνουν ευθαρσώς ότι πράγματι ο εισηγητής της ΝΔ, ουδέποτε κατέθεσε ή επέδειξε στην επιτροπή οποιοδήποτε έγγραφο, γεγονός που επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος της ΑΔΑΕ κ.Χρήστος Ράμμος.

Ο εισηγητής της ΝΔ κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης θα προχωρήσει σε μηνυτήρια αναφορά και θα αναζητήσει εκείνον που έκανε ψεύδη διαρροή για την αποκατάσταση της τιμής και υπόληψής του».