Βουλή-Viral φωτό: O Γλέζος κοιτάει τον Τσίπρα & «ρίχνει» τα social

Το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς, Μανώλης Γλέζος παρακολουθεί με προσοχή, τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα. Η συνολική εικόνα όμως δεν δίνεται από ένα ενσταντανέ. Απαιτεί ήχο αλλά και ένα γενικότερο πλαίσιο.

264960

Τα μάτια του Μανώλη Γλέζου λοιπόν έπεφταν πάνω στον Αλέξη Τσίπρα την ώρα που ο Πρωθυπουργός υπερασπιζόταν το πολυνομοσχέδιο για τα προαπαιτούμενα της τρίτης αξιολόγησης που στρέφεται, μεταξύ άλλων, κατά των απεργιών. Μια θέση με την οποία έχει διαφοροποιηθεί ο κ. Γλέζος.

Είχε προηγηθεί και χειραψία μεταξύ των δύο τους. Το σίγουρο είναι ότι ο Μανώλης Γλέζος δεν έχει διστάσει να ασκήσει κριτική στον έλληνα Πρωθυπουργό για τις πολιτικές του.

264953

Αν λοιπόν λάβουμε υπόψιν μας τις παραπάνω δηλώσεις, η χειραψία αλλά και το βλέμμα του Μανώλη Γλέζου προς τον Αλέξη Τσίπρα σχηματίζουν μια άλλη εικόνα. Ο Γλέζος κοιτά, ανταλλάσσει χειραψία και γελά με τον πρωθυπουργό, αλλά κρατά τις αριστερές του θέσεις και διαφωνεί πολλές φορές μαζί του…

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΤΣΙΠΡΑΣ, ΓΛΕΖΟΣ, ΒΟΥΛΗ, ΒΛΕΜΜΑ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!