Βιβλίο Λοβέρδου: Η Γεννηματά έχει σοβαρότερα πράγματα να κάνει από το να το διαβάσει

«Μαχαίρια» μεταξύ Γεννηματά και Λοβέρδου έχουν βγει στο ΚΙΝΑΛ. Αιτία, βεβαίως, η πρόθεση του πρώην υπουργού να διεκδικήσει την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής στο προσεχές συνέδριο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ερωτηθείσα για το βιβλίο του κ. Λοβέρδου, το οποίο έγραψε για να υπερασπισθεί τον εαυτό του στο σκάνδαλο της Novartis, η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ το απαξίωσε πλήρως, λέγοντας, στην ουσία, ότι έχει σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθεί.

«Δεν έχω διαβάσει το βιβλίο. Προτεραιότητά μου τα πολύ σοβαρά προβλήματα των ανθρώπων αυτή την εποχή», είπε χαρακτηριστικά.

‘Ηθελε να δείρει τον Τσίπρα

Υπενθυμίζεται ότι στο βιβλίο του «Απόπειρα δολοφονίας» (Εκδόσεις Ινδικτος) ο Ανδρέας Λοβέρδος περιγράφει τα αισθήματά του για τις συκοφαντίες, όπως λέει, σε βάρος του στο πλαίσιο της σκευωρίας Novartis και αφηγείται ένα επεισόδιο που παρά λίγο θα συνέβαινε μέσα στη Βουλή αλλά τελικά έμεινε στη φαντασία του.

«…γεννήθηκε μέσα μου η ιδέα να τον δείρω. Κυριολεκτώ. Την οργάνωσα, μάλιστα, λίγο στο μυαλό μου. Θα επεδίωκα, σκεφτόμουν, να διασταυρωθώ μαζί του, όταν θα ερχόταν στην αίθουσα της Βουλής για να μιλήσει και τότε θα του έσπαγα τη μύτη, αδιαφορώντας για τις συνέπειες. Σοβαρολογούσα.

 Παρακάλεσα τον Αγγελο Καραχάλιο και τη Μαρία Μιλήνη να συσκεφτούμε για τη στάση μου στη Βουλή. Οταν έκανα ως εισήγηση τη σκέψη να δείρω τον πρωθυπουργό και κατάλαβαν πως δεν αστειεύομαι, έμειναν αγάλματα. Δεν συνήλθαν αμέσως. Είμαι τόσο ξένος και ριζικά αντίθετος με όλα αυτά, που έψαχναν να βρουν κάτι να πουν. Μετά άρχισαν να διαμαρτύρονται, ίσως και να φωνάζουν.
ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ, ΜΑΧΑΙΡΙΑ, ΚΙΝΑΛ, ΒΙΒΛΙΟ ΛΟΒΕΡΔΟΥ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]