«Βήμα» για τραγωδία στα νοσοκομεία: Οφείλεται στις ανύπαρκτες σχέσεις Κικίλια με Κοντοζαμάνη, Μαξίμου

Βήμα για τραγωδία στα νοσοκομεία: Οφείλεται στις ανύπαρκτες σχέσεις Κικίλια με Κοντοζαμάνη, Μαξίμου

Για τις (ανύπαρκτες) γέφυρες επικοινωνίας Κικίλια με Κοτζαμάνη (σ.σ. δύο φορές με λάθος το όνομα ο αναπληρωτής Υγείας Κοντοζαμάνης) και, ως εκ τούτου, με το Μαξίμου, γράφει η στήλη του «Βηματοδότης» του (φιλοκυβερνητικού) «Βήματος». Που, όπως τονίζει έχουν ως αποτέλεσμα τα όσα τραγικά βλέπουμε το τελευταίο διάστημα σε ΜΕΘ και νοσοκομεία: «Το στοίχημα προφανώς χάθηκε!», γράφει το «Βήμα».

Δηλαδή, με άλλα λόγια, οι πολίτες πληρώνουν τις κακές σχέσεις μεταξύ Κικίλια – Κο(ντο)ζαμάνη και Μαξίμου.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ δημοσίευμα

Το δις εξαμαρτείν…

Μονάδες Εντατικής Θεραπείας ασφυκτικά γεμάτες. Διασωληνωμένοι ασθενείς σε διαδρόμους. Θάλαμοι και κλινικές COVID-19 υπερπλήρεις. Νοσοκομεία που δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις ανάγκες της εφημερίας. Γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό στα όρια της κατάρρευσης. Οι ασθενείς στα νοσοκομεία της Αττικής βιώνουν σήμερα τις οδυνηρές καταστάσεις που έζησαν οι ασθενείς στη Θεσσαλονίκη τον περασμένο Νοέμβριο. Τότε κυβέρνηση και ειδήμονες εξέφρασαν την έκπληξή τους με την απρόβλεπτη, όπως υποστήριξαν, εκτόξευση των κρουσμάτων. Το επιχείρημα αυτό δεν στέκει για την Αττική: ήταν γνωστό τοις πάσι ότι εδώ και εβδομάδες το ζητούμενο ήταν να κερδηθεί το «στοίχημα της Αθήνας». Το στοίχημα προφανώς χάθηκε!

Για δεύτερη φορά η περιβόητη θωράκιση του ΕΣΥ (αγαπημένη έκφραση του αναπληρωτή υπουργού κ. Κοτζαμάνη) δεν άντεξε. Κι όμως! Από τον Νοέμβριο μέχρι τον Μάρτιο υπήρξε άπλετος χρόνος για στρατηγικό σχεδιασμό και κυρίως για συντονισμένη δράση. Οπως όμως λένε οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ, ο συντονισμός καθίσταται ανέφικτος όταν οι γέφυρες επικοινωνίας μεταξύ του κ. Κικίλια και του κ. Κοτζαμάνη έχουν κοπεί προ πολλού, ενώ οι σχέσεις του Μεγάρου Μαξίμου με το υπουργείο Υγείας έχουν δει και καλύτερες μέρες, για να το θέσουμε ήπια.

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΜΑΞΙΜΟΥ, ΚΙΚΙΛΙΑΣ, ΒΗΜΑ, ΚΟΝΤΟΖΑΜΑΝΗΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!