Τσουκαλάς vs Τσίπρα για το «βλαχοδήμαρχοι»

Φαίνεται πως εκτός από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ υπάρχουν και εντός του ΣΥΡΙΖΑ πολιτικά πρόσωπα που διαφωνούν με τον όρο «βλαχοδήμαρχοι», καλοβλέποντας, προφανώς, πιθανές συμμαχίες με δημάρχους, κυρίως, του ΠΑΣΟΚ.

Όπως ο, προερχόμενος από το ΠΑΣΟΚ, βουλευτής Δημήτρης Τσουκαλάς, ο οποίος μιλώντας στο Βήμα fm είπε χαρακτηριστικά: «Προσωπικά δεν θα χρησιμοποιούσα αυτήν τη λέξη (σ.σ. «βλαχοδήμαρχοι»). Οι δήμαρχοι, μ’ αυτό που ασχολούνται αυτήν τη στιγμή, είναι να ακολουθούν τις επιταγές της κυβέρνησης και του «Καλλικράτη» και τίποτε άλλο. Ο κ. Τσίπρας είπε ότι οι δήμαρχοι πρέπει να αναλάβουν έναν ρόλο, να βάλουν τον κόσμο μπροστά και να διεκδικήσουν. Και σήμερα κάθε άλλο παρά διεκδίκηση βλέπουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, απαντώντας σε ερώτημα αν ο ΣΥΡΙΖΑ θα στηρίξει δημάρχους που είχαν στο παρελθόν τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Τσουκαλάς το άφησε ανοιχτό: «Αν υπάρξουν μεμονωμένες περιπτώσεις, θα αξιολογηθούν. Μέσα στις αποφάσεις της Κεντρικής Επιτροπής είναι και το θέμα των πλατειών συμμαχιών», είπε.

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΤΣΙΠΡΑΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ, ΔΙΑΦΩΝΙΑ, ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΟΙ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!