Τσίπρας σε «γαλάζιο» βουλευτή για τα αγγλικά του: «Κύριε πρώην δήμαρχε, τι ακριβώς θέλετε;» (βίντεο)

Μικρή προστιβή είχε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με πρώην δήμαρχο και νυν βουλευτή της ΝΔ με αφορφή μια φράση του πρώην πρωθυπουργού στα αγγλικά.

Συγκεκριμένα ο κ. Τσίπρας από το βήμα της Βουλής αναφέρθηκε σε δελτίο τύπου του υπουργείου Οικονομικών με την έκθεση αξιολόγησης της Ελλάδας από την ομάδα χρηματοοικονομικής δράσης FATF- Financial Action Task Force κατά τη διάρκεια της δευτερολογίας του, στο πλαίσιο της συζήτησης επίκαιρης ερώτησής του στην «Ώρα του πρωθυπουργού».

Στην αναφορά του στην FATF στα αγγλικά, υπήρξε κάποια αντίδραση από τα κυβερνητικά έδρανα και  αντίδραση του κ. Τσίπρα ήταν άμεση, χωρίς ωστόσο να κατονομάσει τον βουλευτή:

«Τι ακριβώς θέλετε; Κύριε πρώην δήμαρχε, τι ακριβώς θέλετε; Πάμε στο καφενείο της Βουλής να σας πω αν θέλετε, αν είστε περίεργος για το πώς προφέρεται, ε, δεν προφέρεται Κολάμπια, αλλά είμαι στη διάθεσή σας γιατί σας συμπαθώ ιδιαίτερα».

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΤΣΙΠΡΑΣ, ΒΟΥΛΗ, ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!