τσίμας-τέμπη-μετά-τις-αντιδράσεις-παρ-1147662
ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ | 08.03.2023 | 11:52

Τσίμας -Τέμπη: Μετά τις αντιδράσεις παραδέχθηκε το λάθος του -Επιμένει ο Πορτοσάλτε

Ο “γείτονας” του Πορτοσάλτε στον ΣΚΑΪ Παύλος Τσίμας κατά τη σημερινή  ραδιοφωνική του εκπομπή παραδέχθηκε, έστω και με μισή καρδιά, το λάθος του για το ” ο θάνατος τους δεν πήγε εντελώς χαμένος!!!”.

Ο Παύλος Τσίμας είχε πει χαρακτηριστικά: «Ο θάνατος τους δεν πήγε εντελώς χαμένος!!! Γιατί ακριβώς με τα δύο αυτά συγκλονιστικά γεγονότα έγινε μια τεράστια εθνική κινητοποίηση. Αυτό (σ.σ. η τραγωδία στα Τέμπη) μπορεί να είναι το σημείο τομής, ώστε η Ελλάδα να αποκτήσει επιτέλους ξανά σιδηρόδρομο που να λειτουργεί καλά και να λειτουργεί ασφαλώς»

Την ίδια ώρα ο Α. Πορτοσάλτε που προηγείται του Π. Τσίμα στο μικρόφωνο του ΣΚΑΪ, φαίνεται να μην έχει καταλάβει τι ακριβώς σημαίνει το “έπρεπε δυστυχώς να πεθάνουν… και εκεί παιδιά”, και ζητά τα ρέστα θέτοντας το ερώτημα: “Μα τι είπα?; ”

Υπενθυμίζεται ότι ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, είχε δηλώσει στην ΕΡΤ «Έχω την αίσθηση πως όταν έγινε το ναυάγιο του Εξπρές Σαμινα και χάθηκαν άνθρωποι έξω από την Πάρο εκσυγχρονίσαμε την ακτοπλοΐα. Μπήκαν καινούρια καράβια. Όταν έγιναν τρία δυστυχήματα, δύο στα Τέμπη με τους φίλους του ΠΑΟΚ και ένα με τα μαθητούδια από την Ημαθία και το τρίτο στον Άγιο Κωνσταντίνο πάλι με μαθητές, αποφασίσαμε να κάνουμε οδικό δίκτυο, φτιάξαμε σήραγγες και τρένου και δρόμων. Άρα, έπρεπε δυστυχώς να πεθάνουν… και εκεί παιδιά. Παιδιά σχολείου. Δυστυχώς. Αν μου επιτρέπετε, η θυσία είναι θυσία, έγινε, δυστυχώς. Έχω την αίσθηση ότι θα προχωρήσουμε εκτός και αν έχουμε αποφασίσει να κλείσουμε τον ΟΣΕ και πεθάνουμε το τρένο στην Ελλάδα».