Τρόμος στο Μαξίμου: Το κλομπ του Χρυσοχοϊδη, ο (δημοσκόπος) Λιβάνιος και οι νέοι

«Υπόγειες» πολιτικές διαδρομές στη Ν. Σμύρνη. Ο «πράσινος» δήμαρχος, ο Μιχάλης και η ΝΔ

Τρόμος στο Μαξίμου: Το κλομπ του Χρυσοχοϊδη, ο Λιβάνιος και οι νέοι

Χθες η aftodioikisi.gr έγραφε για τον τρόμο που υπάρχει στο Μέγαρο Μαξίμου, ειδικά μετά τις τελευταίες δημοσκοπήσεις, για τους νέους, που εγκαταλείπουν μαζικά τη ΝΔ. «Αυτό όμως που προκαλεί τρόμο στο Μέγαρο Μαξίμου είναι η οργή των νέων. Που θεωρούν καταστροφικούς τους χειρισμούς της κυβέρνησης στην αντιμετώπιση της πανδημίας.

Που ασφυκτιούν από την στέρηση των ελευθεριών τους, πολλές από τις οποίες θεωρούν αχρείαστες.

Που ενώ ετοιμάζονταν να βγουν στην αγορά εργασίας βλέπουν τις προοπτικές για απασχόληση και αξιοπρεπή αμοιβή να εκμηδενίζονται», έγραφε η aftodioikisi.gr.

Ο Λιβάνιος θυμήθηκε οψίμως τους νέους

Δεν πέρασε παρά μία ημέρα και ο (εκλογολόγος-δημοσκόπος) του Μαξίμου (σ.σ. κάτι σαν τον παλιό Θεοδωρικάκο στην Πειραιώς), υφυπουργός Επικρατείας Θ. Λιβάνιος και σε άρθρο του στα «Νέα Σαββατοκύριακο», θυμήθηκε οψίμως τους νέους: Αφού θέτει τις τρεις προκλήσεις της κυβέρνησης μετά την πανδημία (επανεκκίνηση της οικονομίας, καθολική εφαρμογή των νέων τεχνολογιών στη δημόσια διοίκηση -σ.σ. προετοιμάζεται για τη θέση του Πιερρακάκη; – καθώς και την παιδεία και υγεία), προσθέτει:

«Και οι τρεις μεγάλες προτεραιότητες έχουν ένα κοινό παρονομαστή. Τη νέα γενιά. Την γενιά η οποία ωρίμασε μέσα σε συνθήκες οικονομικής και προσφάτως και υγειονομικής κρίσης, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει ερωτηματικά σχετικά με το μέλλον της, τις επαγγελματικές ευκαιρίες που θα μπορεί να αξιοποιήσει, τα πανεπιστήμια ή την τεχνική εκπαίδευση που θα μπορεί να λάβει. Μιας γενιάς η οποία κινδυνεύει να αποκοπεί από την υπόλοιπη κοινωνία, όχι γιατί είναι επιλογή της, αλλά γιατί νιώθει ότι κανείς από όσους έχουν ή είχαν την εξουσία δεν μπορεί να κατανοήσει τα προβλήματά της ή το όποιο ενδιαφέρον ήταν ευκαιριακό ή υποκριτικό.

Και ασφαλώς, το κεντρικό ζητούμενο είναι η δικαιοσύνη. Δικαιοσύνη στις επαγγελματικές ευκαιρίες, δικαιοσύνη στην εκπαίδευση, δικαιοσύνη στην κοινωνική ζωή. Στο ίδιο πλαίσιο υπάρχει και η σύναψη μιας νέας συμφωνίας εμπιστοσύνης με το κράτος, στο οποίο συμπεριλαμβάνεται η αστυνομία. Η συμφωνία αυτή θα μπορέσει να δημιουργήσει τον πυλώνα της πλήρους αξιοποίησης της νέας γενιάς», καταλήγει ο κ. Λιβάνιος.

Και το ερώτημα είναι, συμπεριλαμβάνεται στις προτεραιότητες για τους νέους και το κλομπ του Χρυσοχοΐδη;

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΝΕΟΙ, ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ, ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ, ΚΛΟΜΠ, ΛΙΒΑΝΙΟΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!