τραγική-δήλωση-κουμουτσάκου-τους-παρ-1129128
ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ | 28.01.2023 | 14:39

Τραγική δήλωση Κουμουτσάκου: Τους παρακολοθούσαν για να τους προστατέψουν!

Σε μια τραγική δήλωση για το σκάνδαλο των υποκλοπών και των παράνομων παρακολουθήσεων της κυβέρνησης Μητσοτάκη προέβη σήμερα ο Γιώργος Κουμουτσάκος.

Ειδικότερα, μιλώντας στο ACTION24, ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην διπλωμάτης, υπογράμμισε:«Εγώ, ως Γιώργος Κουμουτσάκος, επειδή έχω μία μακρά θητεία στο Υπουργείο Εξωτερικών και είμαι εξοικειωμένος με το τι είναι απόρρητο και πώς πρέπει να προστατεύεται, θέλω να σας κάνω μία ερώτηση: Αποκλείεται οι παρακολουθήσεις αυτές για εθνική ασφάλεια να γινόντουσαν για προστασία των παρακολουθουμένων;».

Και πρόσθεσε:

«Από τη στιγμή που ο κ. Φλώρος και άλλοι, και ο κ. Χατζηδάκης χειρίζεται την θέματα ενέργειας που είναι ζωτικής ασφάλειας για τη χώρα, αποκλείεται να παρακολουθούνται για να προστατευθούν; […] Εγώ σας λέω ότι δεν μπορείτε να το αποκλείσετε αυτό. Συμβαίνει σε πολλά κράτη, άνθρωποι οι οποίοι έχουν πολύ κεντρικές θέσεις να προστατεύονται από τις Υπηρεσίες, γιατί υπάρχουν άλλα κυκλώματα, άλλα συμφέροντα που μπορεί να τους δημιουργούν προβλήματα εκείνους ασφάλειας».

«Επομένως, μην έρχεστε και κραδαίνετε μία βεβαιότητα ότι παρακολουθούνται ως κατάσκοποι, υπάρχει και άλλη λογική, να υπάρχει ακόμα ένα στρώμα προστασίας» κατέληξε.