το-συνεχίζει-ο-θεοδωρικάκος-είμαι-έκ-861977
ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ | 12.05.2022 | 19:18

Το συνεχίζει ο Θεοδωρικάκος: «Είμαι έκπληκτος με αυτά που είπε ο Μπακογιάννης»

Στην προσωπική επίθεση που δέχτηκε από τον δήμαρχο Αθηναίων Κ. Μπακογιάννη επανήλθε σήμερα ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τ. Θεοδωρικάκος, μιλώντας στον ΣΚΑΙ για το ζήτημα της αστυνόμευσης του Δήμου Αθηναίων.

Ο Τ. Θεοδωρικάκος δήλωσε ότι έμεινε έκπληκτος από τις δηλώσεις  του δημάρχου, γιατί όπως είπε, υπάρχει «στενότατη» συνεργασία με τον Δήμο.

Σύμφωνα με τα στοιχειά, τόνισε ο υπουργός, υπάρχει μείωση της εγκληματικότητας στο κέντρο της Αθήνας κατά περίπου 30% και αυτό έπρεπε να είναι σε γνώση του δημάρχου.

Οπως είπε ο κ. Θεοδωρικάκος, η πόρτα του γραφείου του είναι ανοικτή για τους πάντες και την επόμενη εβδομάδα θα κανονιστεί συνάντηση με τον κ. Μπακογιάννη.

Ο υπουργός προανήγγειλε αυστηροποίηση των ελέγχων για τις ΛΕΑ, λέγοντας ότι πλέον η Τροχαία θα εφαρμόζει τον νόμο πιο αυστηρά. Για τις κάμερες στους δρόμους, δήλωσε ότι τάσσεται υπέρ της μέγιστης δυνατής χρήσης τους και εξετάζεται η καλύτερη δυνατή λύση, γιατί μπορεί να φέρουν ουσιαστικά αποτελέσματα στην πάταξη της εγκληματικότητας.