Το πρόσωπο πίσω από την ομιλία Τσίπρα στη ΔΕΘ - Aftodioikisi.gr
Πέμπτη
21
Οκτώβριος
Back

Το πρόσωπο πίσω από την ομιλία Τσίπρα στη ΔΕΘ

Το πρόσωπο πίσω από την ομιλία Τσίπρα στη ΔΕΘ

Άπαντες έμειναν στην  υπερβολική δόση ΠΑΣΟΚ που είχε η εμφάνιση του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ.

Για τους γνωρίζοντες, το πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη ήταν ο οικονομικός σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα, ο  Παναγιώτης Κορκολής.

Τοπογράφος-μηχανικός, 50 ετών,  ο κ. Κορκολής διετέλεσε γενικός γραμματέας Δημοσίων Επενδύσεων ΕΣΠΑ (από το 2015 έως το 2019), έπαιξε, σημαντικό ρόλο στην ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ προς τις παραγωγικές τάξεις στο Βελλίδειο.

Ήταν, όπως λέγεται, ο εμπνευστής του δόγματος «όχι άλλες παροχές, αλλά στοχευμένες προτάσεις για βελτίωση της ποιότητας της ζωής».

Ο κ. Κορκολής στα χρόνια της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Επενδύσεων συνδέθηκε με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων, απ’ όπου πηγάζει και η ευρωπαϊκή κουλτούρα που τον συνοδεύει.

Είναι, λένε οι «προεδρικοί» του κόμματος, ένα ακόμα πρόσωπο που επιβεβαιώνει αν όχι τη στροφή, τουλάχιστον την προσπάθεια μετεξέλιξης του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!