Το παρασκήνιο της Επιτροπής: Διαφωνίες, αποχωρήσεις και το «όχι» του Σύψα

  • Απο Aftodioikisi News
  • 1 Απριλίου 2021 - 10:03
  • Comments Off

Το παρασκήνιο της Επιτροπής: Διαφωνίες, αποχωρήσεις και το «όχι» του Σύψα

Η πολύωρη χθεσινή συνεδρίασης της επιτροπής των ειδικών δεν ήταν ανέφελη. Όπως άλλωστε φάνηκε και από την δημόσια αντιπαράθεση των επιστημόνων, υπήρξαν εντάσεις και διαφωνίες.

Η σημαντικότερη αφορούσε το θέμα της μετακίνησης εκτός δήμου.  Δεν ήταν λίγοι όσοι υποστήριξαν ότι η κατάργηση του μέτρου αυτού, επί της ουσίας καταργεί το lockdown. Άλλοι υποστήριξαν ότι η ελεύθερη μετακίνηση μπορεί να εφαρμοστεί 10 το πρωί με 6 το απόγευμα και μέχρι εκεί.

Ενδεικτικό του κλίματος που επικράτησε είναι, όπως γράφει η στήλη «Θεωρείο» της «Καθημερινής» ότι η «η χθεσινή συνεδρίαση είχε και αποχώρηση καθώς ο γ.γ Δημόσιας Υγείας Πρεζεράκος έφυγε κάποια στιγμή από την αίθουσα».

Στο θέμα του λιανεμπορίου καταγράφηκε και μια διαφωνία. Ο κ. Σύψας δεν συμφώνησε, θεωρώντας ότι το άνοιγμα του λιανεμπορίου ισοδυναμεί με ένα άλμα στο κενό.

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΕΠΙΤΡΟΠΗ, ΑΝΟΙΓΜΑ, ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!