Το άγχος του… υποψήφιου Παύλου

Το ότι ο υπουργός Πολιτισμού Παύλος Γερουλάνος θέλει να είναι υποψήφιος στην Α΄Αθήνας στις επόμενες εκλογές είναι κοινό μυστικό στους παροικούντες το ΠΑΣΟΚ.

Άρα είναι φυσικό να προσπαθεί να δημιουργήσει ερείσματα στην περιοχή μέσω του Δήμου Αθηναίων, ειδικά τώρα μάλιστα που μετά από δυόμισι δεκαετίες βρίσκεται στα χέρια, όχι μόνο του ΠΑΣΟΚ αλλά και ενός δημάρχου που ταιριάζει στο προφίλ του Παύλου, του Γιώργου Καμίνη.

Μόνο που έχει υπολογίσει χωρίς τον… ξενοδόχο!

Όπου «ξενοδόχος» το έλλειμα επικοινωνίας του Δήμου Αθηναίων, ο οποίος παρότι Γερουλάνος και Καμίνης συναντήθηκαν την Τρίτη το βράδυ και έθεσαν «τις  βάσεις για ένα μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ του υπουργείου Πολιτισμού και του Δήμου Αθηναίων», δεν το έμαθε κανείς, καθώς ο δήμος δεν μπήκε κάν στον κόπο να εκδώσει μια ανακοίνωση.

Έτσι, είδε και απόειδε ο… υποψήφιος Παύλος και εξέδωσε εκείνος ανακοίνωση ένα 24ωρο μετά.

Γιατί, όπως και να το κάνεις, μπορεί το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών να διαψεύδεται επιμόνως από την κυβέρνηση αλλά είναι γνωστό ότι οι πρόωρες εκλογές δεν προαναγγέλονται.

Πόσω μάλλον όταν η ρευστότητα στο πολιτικό σκηνικό δεν μπορεί να προσφέρει καμία βεβαιότητα…

 

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!