τι-σημαίνει-η-επανεμφάνιση-καρατζαφέ-947878
ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ | 01.02.2023 | 07:12

Τι σημαίνει η επανεμφάνιση Καρατζαφέρη -Προς υποψηφιότητα με ΝΔ, ανάχωμα στον Βελόπουλο

Η aftodioikisi.gr το είχε αποκαλύψει από τον Οκτώβριο του 2021. Ό,τι ανάμεσα στον Κυρ. Μητσοτάκη και τον Γ. Καρατζαφέρη έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό συζήτηση με στόχο ο (παλιός και καλό φίλος της οικογένειας) να είναι υποψήφιος με τη ΝΔ στην Α΄Θεσσαλονίκης, προκειμένου να αποτελέσει ανάχωμα στην ραγδαία άνοδο, ειδικά στην Βόρεια Ελλάδα, της «Ελληνικής Λύσης» του Κ. Βελόπουλου. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι συζητήσεις δεν έχουν ακόμη καταλήξει, καθώς ο πρωθυπουργός παίζει ακόμη το χαρτί του κέντρου, ωστόσο έμπειροι περί τα νεοδημοκρατικά θεωρούν πως στο τέλος ο Κυρ. Μητσοτάκης θα ποιήσει την ανάγκη φιλοτιμία και θα τον τοποθετήσει υποψήφιο της ΝΔ στην Θεσσαλονίκη.

Δεν είναι τυχαίο ότι ο κ. Καρατζαφέρης στην συνέντευξή του στο Σκάι, επικέντρωσε σε δύο σημεία:

-Μίλησε για το πρόβλημα της ΝΔ στην Βόρεια Ελλάδα και χαρακτήρισε τον Κ. Βελόπουλο, “ΠΑΣΟΚ”.

-Χαρακτήρισε τον Κυρ. Μητσοτάκη «πολιτικό του αιώνα»!!!!!!

Υπενθυμίζεται ότι:

-Ο πρώην πρόεδρος του ΛΑΟΣ διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με την οικογένεια Μητσοτάκη, από την εποχή του «πατριάρχη» Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, τον οποίο, μάλιστα, το 2004 είχε προτείνει για τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

-Το έδαφος έχει ήδη στρωθεί με την υπουργοποίηση σε καίριες θέσεις τριών «παιδιών» του: Του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνη Γεωργιάδη, Εσωτερικών Μάκη Βορίδη και Υγείας Θανάση Πλεύρη. Ο ίδιος, μάλιστα, μετά τον τελευταίο ανασχηματισμό και την είσοδο στην κυβέρνηση του Θ. Πλεύρη, έσπευσε να δηλώσει με νόημα: «Ποιος πατέρας δεν είναι ικανοποιημένος όταν βλέπει τα παιδιά του, άτακτα ή λιγότερο άτακτα, σήμερα να είναι οι βασικοί πυρήνες μιας κυβέρνησης;».