τι-κρύβει-η-κινητικότητα-του-α-τσούνη-θ-981393
ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ | 17.01.2022 | 10:26

Τι κρύβει η κινητικότητα του Α. Τσούνη-Θα διεκδικήσει την έδρα της Φώφης;

Πολλά σχόλια έχει προκαλέσει η κινητικότητα του συζύγου της Φώφης Γεννηματά, Ανδρέα Τσούνη.

Μάλιστα η πρόσφατη παρέμβαση του για την υπόθεση του βιασμού στη Θεσσαλονίκη πυροδότησε τη φημολογία που αφορά τις μελλοντικές του, πολιτικές προθέσεις.

Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά

Ο κ. Τσούνης με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης άσκησε κριτική στο Κίνημα Αλλαγής.

«Θα ήθελα να δω επίσημη ανακοίνωση του Κινήματος Αλλαγής για τα φαινόμενα κακοποίησης γυναικών τον τελευταίο καιρό, όχι μόνο τοποθετήσεις μεμονωμένων στελεχών», έγραψε και επεσήμανε.

«Πριν ένα χρόνο η Φώφη και το Κίνημα Αλλαγής είχαν κάνει ολόκληρη διαδικτυακή εκδήλωση για το θέμα αυτό».

Αμέσως άρχισαν τα σχόλια.

Η αλήθεια είναι ότι το προηγούμενο διάστημα υπήρξε μια έντονη φημολογία για τις προθέσεις του κ. Τσούνη που όμως φαίνεται να κινείται στη σφαίρα των σεναρίων καθώς ο ίδιος δεν έχει κάνει κάποια σχετική συζήτηση.

Ωστόσο, δεν είναι λίγοι όσοι είδαν στο πρόσωπο του μια καλή υποψηφιότητα για το νότιο Τομέα της Β Αθηνών, εκεί που εκλεγόταν η Φώφη Γεννηματά.

Η εκτίμηση που υπάρχει είναι ότι αν ο κ. Τσούνης είναι υποψήφιος θα διεκδικήσει με αξιώσεις μια από τις 2 έδρες που εκτιμάται ότι θα βγάλει το Κίνημα Αλλαγής στις εκλογές.

Εδώ αρχίζουν τα δύσκολα.

Ο νότιος τομέας της Β Αθήνας λέγεται ότι είναι μια από τις έδρες στις οποίες θα εκτεθεί ο Νίκος Ανδρουλάκης. Λέγεται μάλιστα ότι είναι πολύ πιθανό να κρατήσει αυτή την έδρα.

Αυτό σημαίνει ότι η μάχη που θα πρέπει να δοθεί θα είναι σκληρή.

Στην περιφέρεια αυτή, την έδρα κατέχει τώρα η Τόνια Αντωνίου και υπάρχουν πολλοί νέοι υποψήφιοι, ήδη έχει καταγραφεί το όνομα του στενού συνεργάτη του Νίκου Ανδρουλάκη, Στέφανου Ξεκαλάκη, στην περίπτωση που επιλέξει να είναι υποψήφιος βουλευτής.

Όλα αυτά ενδεχομένως να φαντάζουν πρόωρα αλλά σε κάθε περίπτωση οι ζυμώσεις για τις υποψηφιότητες των επερχόμενων εκλογών έχουν ήδη ξεκινήσει.