Τι ισχύει για τον υιό Παπαντωνίου και τα ψηφοδέλτια της ΝΔ

Η προφυλάκιση του Γιάννου Παπαντωνίου στάθηκε αφορμή να επανέλθει στη δημοσιότητα το γεγονός ότι ο υιός του πρώην υπουργού Νικήτας Παπαντωνίου- Καρτάλης ήταν ένα από τα 135 πρόσωπα που επιλέχθηκαν μέσω της διαδικασίας Μητρώου Στελεχών της Νέας Δημοκρατίας.

Το Μητρώο Στελεχών είναι μία τεχνοκρατική διαδικασία για την επιλογή νέων στελεχών πέραν των κομματικών δεξαμενών της ΝΔ, από τα οποία θα γίνουν και επιλογές για τα ψηφοδέλτια.

Γαλάζιες πηγές ωστόσο σημείωναν πως πράγματι ο υιός Παπαντωνίου έχει περάσει τη διαδικασία του Μητρώου Σττελεχών, ωστόσο αυτό δε σημαίνει ότι θα είναι και υποψήφιος βουλευτής.

Οι μόνοι που έχουν κλειδώσει για τα ψηφοδέλτια της ΝΔ είναι οι νυν βουλευτές, τόνιζαν οι ίδιες πηγές.

Σημείωναν όμως επίσης ότι δεν υπάρχει οικογενειακή ευθύνη.

Υπενθυμίζεται ότι η επιλογή του υιού Παπαντωνίου από το Μητρώο είχε εξαρχής προκαλέσει αντιδράσεις στο εσωτερικό της ΝΔ, δεδομένου ότι ο πατέρας του ήταν ένα κορυφαίο στέλεχος των κυβερνήσεων Σημίτη, ανεξαρτήτως των δικαστικών του περιπετειών.

Πηγή: news247.gr

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΝΔ, ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ, ΥΙΟΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!