Τι είπε ο Μαρινάκης για τον Μώραλη και άναψε φωτιές

Μια ατάκα του προέδρου του Ολυμπιακού και δημοτικού συμβούλου Πειραιά Βαγγέλη Μαρινάκη στο χθεσινό πρώτο επίσημο δημοτικό συμβούλιο έφτανε για να ανάψουν φωτιές στην, ήδη θερμή, συνεδρίαση. Λίγο πριν ολοκληρωθεί η προ-ημερησίας διάταξης συζήτηση, ο πρώτος σε σταυρούς δημοτικός σύμβουλος δήλωσε ότι από τη συζήτηση που παρακολούθησε, διαπίστωσε ότι «ο κ. Μώραλης είναι πολύ καλός αλλά έχει ένα ελάττωμα. Είναι πολύ ευγενικός με ανίκανους και απατεώνες που βρίσκονται και σ’ αυτή την αίθουσα».

Τα λεγόμενά του προκάλεσαν τις έντονες διαμαρτυρίες των δημοτικών συμβούλων της μείζονος αντιπολίτευσης οι οποίοι επέμεναν να πει τα ονόματα των «ανικάνων» και των «απατεώνων» και ζήτησαν από τον πρόεδρο του ΔΣ να ανακαλέσει ο Β. Μαρινάκης. Κάτω από την ένταση και τις φωνές που επικρατούσαν στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέφερε ότι δεν πρόκειται να ανακαλέσει για κάτι που θεωρεί σωστό και ότι πολύ σύντομα θα μιλήσουν με συγκεκριμένα νούμερα.

Έπειτα και από αυτές τις δηλώσεις του προέδρου του Ολυμπιακού, η παράταξη του Β. Μιχαλολιάκου αποχώρησε από την αίθουσα σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ, ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΜΩΡΑΛΗΣ, ΑΤΑΚΑ


Αφήστε μια απάντηση