Δευτέρα
18
Σεπτέμβριος
Back

Θεσσαλονίκη: «Μουτζούρωσαν» το εκλογικό κέντρο Ζέρβα

Βανδαλισμός σημειώθηκε στο εκλογικό κέντρο του Δημάρχου Θεσσαλονίκης και υποψήφιου Δημάρχου στις Αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου,  Κωνσταντίνου Ζέρβα.

Το εκλογικό κέντρο του Κωνσταντίνου Ζέρβα βρίσκεται στην οδό Μακένζι Κίνγκ. Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης σχολιάζοντας με ανάρτηση του το περιστατικό επισήμανε:

«Πίστευα ότι η επιλογή μας να φτιάξουμε ένα ανθρώπινο, εναλλακτικό και μετρημένο εκλογικό κέντρο που στην πρόσοψη του είχε ένα ωραίο γκράφιτι, φρέσκο, θα ήταν μια επιλογή κοντά στην αισθητική των περισσοτέρων.

Το πιστεύω ακόμη και δεν το μετανιώνω.  Τώρα για αυτούς που επέλεξαν να το βανδαλίσουν και να μουτζουρώσουν με συνθήματα την πρόσοψη και το γκράφιτι, τι να πω; Εάν δεν τους αρκούν οι πληθωριστικοί τρόποι έκφρασης και δημοσίου λόγου των ημερών μας, πως να τους ζητήσεις να σεβαστούν το «άλλο» τον δημόσιο και τον ιδιωτικό χώρο.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!