Θεσ/νικη: Πολιτικό-αυτοδιοικητικός γάμος κορυφής

Ένας γάμος που είναι πιθανόν αφενός να οδηγήσει σε σημαντικές απουσίες από τη σημερινή συζήτηση στη Βουλή επί της πρότασης μομφής του ΣΥΡΙΖΑ και αφετέρου να μαζέψει πολλούς υποψήφιους δημάρχους Θεσσαλονίκης γίνεται απόψε στη Μητρόπολη της πρωτεύουσας της Μακεδονίας.

Γαμπρός είναι ο ειδικός γραμματέας του υπουργείου Εθνικής Άμυνας και στενός πρωθυπουργικός φίλος Αντώνης Οικονόμου και νύφη η Ελένη Ζαφειρίου, πρώην σύζυγος του υφυπουργού Παιδείας και επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο δ.σ. Θεσσαλονίκης, Κ. Γκιουλέκα , ενώ κουμπάρος θα είναι ο επιχειρηματίας Χαΐτογλου.

Καλεσμένοι είναι και ο Α. Σαμαράς και ο θεσσαλονικιός αντιπρόεδρος Β. Βενιζέλος, οι οποίοι είναι πιθανόν να «πεταχτούν» μέχρι τη Θεσσαλονίκη, ενώ στο γάμο είναι καλεσμένοι μεταξύ άλλων ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Στ. Καλαφάτης και ο γενικός γραμματέας Υποδομών Στ. Σιμόπουλος, δύο ονόματα που «παίζουν» για το Δ. Θεσσαλονίκης.

 

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΓΑΜΟΣ, ΣΑΜΑΡΑΣ, ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!