Θα πληρώσουμε τα δικά του «Κερατιάτικα»;

Συνέδεσε την «επαναστατική γυμναστική» με την Κερατέα, για να δικαιολογήσει το μπάχαλο και τους παρακρατικούς στο Σύνταγμα, λέγοντας πως «η Κερατέα ήταν η προπόνηση για ό,τι ακολούθησε στο Σύνταγμα», και -όπως ήταν φυσικό- ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων ανάμεσα στους πολίτες της Λαυρεωτικής.

Συνέδεσε την «επαναστατική γυμναστική» και τους κουκουλοφόρους με τον αγώνα των κατοίκων της Κερατεάς κατά του ΧΥΤΑ, και ξέχασε πως δεν ήταν 200 άτομα αυτοί που αντιστέκονταν, αλλά ολόκληρος δήμος… χωρίς κουκούλες (δε θυμάμαι, για παράδειγμα, Χρήστο μου, να φορούσε ο δήμαρχος ή ο αντιδήμαρχος… κουκούλα· επίσης, δε θυμάμαι, Χρήστο μου, να φορούσε κουκούλα ο ηλικιωμένος πολίτης, που έκαναν μαύρο στο ξύλο οι ΜΑΤατζήδες).

Όπως καταλάβατε, ο λόγος για τον υπουργό Α-Προστασίας του Πολίτη Χρήστο Παπουτσή που για μία ακόμη φορά επιχείρησε να αποποιηθεί των ευθυνών του και να ρίξει το φταίξιμο αλλού.

Και ενώ την έκανε με… ελαφριά στριφογυριστή πιρουέτα από το θέμα του ΧΥΤΑ, με τη συνάντηση που κανόνισε -χωρίς να το γνωρίζει κανείς- με το δήμαρχο Λαυρεωτικής Κώστα Λεβαντή, αφήνοντας τους άλλους να βγάλουν το φίδι από την τρύπα (Ραγκούση, Μπιρμπίλη κτλ.), τώρα, ξαναρίχνει λάδι στη φωτιά.

Οι πληροφορίες, λοιπόν, λένε ότι η δημοτική Αρχή, αφού κατάφερε να καλμάρει τον κόσμο και να λάβει για χωροθέτηση του νέου ΧΥΤΥ στις Φοβόλες, μετά τα λεγόμενα του «παπουτσωμένου γάτου» στη Βουλή, βλέπει ξανά να φουντώνουν εστίες αντίστασης στο ΧΥΤΑ και διάθεση να κατέβουν στο Σύνταγμα.

Απορία στήλης: Μήπως η «επαναστατική γυμναστική», Χρήστο μου, δεν αφορούσε στους λεγόμενους γνωστούς-αγνώστους, στα άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου, αλλά σε κάποιους γνωστούς και όχι αγνώστους, με στολή, μητρώο, μισθό κτλ.;

Και τελικά αν κατέβουν πράγματι οι Κερατιώτες στο Σύνταγμα, ποιος θα πληρώσει τα «Κερατιάτικα»;

 

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!