τέμπη-οργή-καραμανλή-για-τον-μητσοτα-1147845
ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ | 08.03.2023 | 16:43

Τέμπη: Οργή Καραμανλή για τον «μητσοτακικό» Καραμανλή!

Η πρωτοφανής και πολύνεκρη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη συγκλόνισε την Ελλάδα και ολόκληρη την Ευρώπη. Ο αρμόδιος υπουργός Μεταφορών και Υποδομών, Κώστας Καραμανλής, έχοντας την αντικειμενική πολιτική ευθύνη και μπροστά στην οργή ολόκληρης της χώρας, παραιτήθηκε.

Άλλωστε, τα ντοκουμέντα με τις εγκληματικές παραλήψεις του Καραμανλή που έρχονται στη δημοσιότητα εξ αφορμής της τραγωδίας είναι αδιαμφισβήτητα.

Η δε πρόθεση του Καραμανλή αλλά και του Μητσοτάκη να είναι εκ νέου υποψήφιος στις εκλογές με τη ΝΔ ο πρώην υπουργός προκαλεί μεγαλύτερη οργή.

Ένας από αυτούς που έχουν εξοργιστεί είναι και ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής.

Μετά την τραγωδία των Τεμπών, ο πρωθυπουργός Καραμανλής έκανε ένα οργισμένο τηλεφώνημα στον ξάδερφό του και πρώην υπουργό Καραμανλή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή ήταν η πρώτη επικοινωνία των δύο ανδρών μετά από δύο χρόνια.

Ο πρώην πρωθυπουργός ήταν ενοχλημένος με τη στάση του υπουργού – ξαδέρφού του για μια σειρά από ζητήματα, μεταξύ των οποίων και αυτό των υποκλοπών. Είναι γνωστό, άλλωστε, στους κόλπους της κεντροδεξιάς, ότι ο Καραμανλής ο νεότερος έγινε πιο μητσοτακικός και από τον ίδιο τον Μητσοτάκη. Και αυτό ενόχλησε και ενοχλεί τον πρώην πρωθυπουργό.

Όσον αφορά στο περιεχόμενο της επικοινωνίας των δύο καραμανλήδων, ο πρώην πρωθυπουργός φέρεται να επισήμανε με έμφαση στον ξάδερφό του ότι δεν πρέπει να είναι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές. Και τούτο, διότι υπάρχει οργή τόσο για τον ίδιο προσωπικά όσο και για τη σημασία και τη βαρύτητα του πολιτικού τους ονόματος.

Άλλωστε, ο ίδιος ο Κώστας Καραμανλής ως πρωθυπουργός, είχε τονίσει ότι «δεν είναι παντός καιρού».

Θα τον ακούσει άραγε ο μητσοτακικός ξάδερφός του;