Ταμήλος: Να πάρουμε τα λεφτά τώρα και… ψυχή βαθιά πως θα πληρωθούν

Ο… μετρ των δανείων για τον Δήμο Τρικκαίων πρώην Δήμαρχος Τρικκαίων και νυν βουλευτής Τρικάλων Μιχάλης Ταμήλος, πρότεινε στο Δημοτικό Συμβούλιο Τρικάλων, να πάρει ο Δήμος όσα μπορεί περισσότερα χρήματα από τα ληξιπρόθεσμα.

Όπως κατέγραψε το trikalanews.gr ο βουλευτής ανέφερε «κανένας δεν ξέρει πως θα πληρωθούν αυτά τα χρήματα και …ψυχή βαθιά πότε θα τα πληρώσουμε γιατί είναι η κατάσταση όποιος πρόλαβε τον… Κύριο είδε»…

«Τα ληξιπρόθεσμα είναι εκ νέου δανεισμός για να πληρώσουμε τα δανεικά», υπενθύμιζε ο Κώστας Τάσιος από την «Λαϊκή Συσπείρωση» και καλούσε την Δημοτική Αρχή Τρικάλων να μην πάει τον Δήμο στην «πεπατημένη Ταμήλου»…

«Δεν είναι δάνειο, δεν… υπογράψαμε χαρτιά και συμβάσεις», ανέφερε ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Γιώργος Στουρνάρας…

«Δεν είναι… καλόκαρδοι και σας δανείζουν αλλά είναι και «παιχνίδι» που γίνεται …ψηφοθηρικά σε …πονηρή περίοδο, εμείς θα θέλαμε να δούμε και τις καταστάσεις με το ποιοι θα πληρωθούν από τα ληξιπρόθεσμα», ανέφερε ο Γιώργος Καϊκης.

«Θα συμφωνήσω με τον… σύντροφο (!) Κώστα Τάσιο ότι είναι δανεισμός» ανέφερε ο Κώστας Πατέρας.

«Αν δεν υπήρχαν τα ληξιπρόθεσμα, θα είχε βάλει «λουκέτο» ο Δήμος που ρίχνει με τον τρόπο αυτό 10 εκ. ευρώ στην αγορά», ανέφερε ο Δήμαρχος Χρήστος Λάππας και τον κ. Στουρνάρα να προσθέτει «από τα 10,5 εκ. ευρώ οφειλών του Δήμου, που θα πληρωθούν, τα 9 εκ. ευρώ προέρχονται από τα ληξιπρόθεσμα».

Πηγή: trikalanews.gr

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΤΡΙΚΑΛΑ, ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΑΜΗΛΟΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!