Τα μεγάλα σχέδια του Ιβάν Σαββίδη για το Epsilon -Κεντρικό ρόλο η Στάη

  • Απο stergios
  • 9 Σεπτεμβρίου 2018 - 13:13
  • Comments Off

Με κεντρικό στόχο τη… μεταμόρφωση του “Epsilon” σε ένα καινούριο κανάλι, το οποίο θα μπορεί να σταθεί με αξιώσεις στον ανταγωνισμό με τους υπόλοιπους τηλεοπτικούς σταθμούς, κινείται ο σχεδιασμός του ομογενή επιχειρηματία, Ιβάν Σαββίδη.

Τις σχετικές αποκαλύψεις κάνει στη στήλη των media της “Real News”, σύμφωνα με το οποίο από τις 17 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει η σχετική διαφημιστική καμπάνια, ενώ ο σχεδιασμός στοχεύει στο να γίνει στον άερα η αλλαγή του λογότυπου του σταθμού, στις 15 Οκτωβρίου.

Η Έλλη Στάη είναι εκείνη που θα σηκώσει το βάρος της αλλαγής φυσιογνωμίας, τόσο με την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του σταθμού, όσο και με πολιτική εκπομπή, ώστε να κεφαλαιοποιήσει το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη, τη φυσική υπεροχή της έναντι άλλων παρουσιαστών, και να κερδίσει το χαμένο έδαφος στη μάχη της τηλεθέασης και της διαμόρφωσης της μιντιακής ατζέντας.

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, KANALIA, EPSILON, ΕΛΛΗ ΣΤΑΗ, ΙΒΑΝΑ ΣΑΒΒΙΔΗΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!