Τα μπέρδεψε η Δούρου με τον Κουμουτσάκο – Οι δύο ανακοινώσεις που πήρε πίσω

Μετά την επίθεση στον Γιώργο Κουμουτσάκο ο η περιφερειακή παράταξη «ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ», με επικεφαλής τη Ρένα Δούρου θέλησε να βγάλει ανακοίνωση… Μόνο που αποδείχτηκε λίγο βιαστική και στη συνέχεια «αναγκάστηκε» με ορθή επανάληψη να προβεί σε πολλές διορθώσεις.

Η πρώτη ανακοίνωση που εστάλη στα ΜΜΕ ήταν απλή… και δεν περιελάμβανε την «ιδιότητα» του κ.Κουμουτσάκου:

Δήλωση Ρένας Δούρου σχετικά με επίθεση κατά Γ. Κουμουτσάκου

«Η επίθεση κατά του Γιώργου Κουμουτσάκου είναι απολύτως απαράδεκτη και καταδικαστέα. Η διαφύλαξη της ιστορικής μνήμης είναι συλλογική υπόθεση, που δεν χωρά σε παιχνίδια συμψηφισμών και μικροπολιτικών σχεδιασμών».

Ακολούθως, η δεύτερη ανακοίνωση περιείχε τη θέση του συνδυασμού

Δύναμη Ζωής: Απαράδεκτη και καταδικαστέα η επίθεση κατά του Γ. Κουμουτσάκου

Η περιφερειακή παράταξη «ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ» καταδικάζει απερίφραστα τον προπηλακισμό του επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «180 μοίρες – Η Αττική αλλάζει πρόσωπο», Γιώργου Κουμουτσάκου, σήμερα, κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης διαμαρτυρίας ποντιακών συλλόγων. Πρόκειται για απαράδεκτη  ενέργεια που στρέφεται κατά της λειτουργίας των δημοκρατικών θεσμών. Η διαφύλαξη των θεσμών της Δημοκρατίας αποτελεί έργο όλων μας.

Η τρίτη (και τελευταία) ανακοίνωση διόρθωνε τη λέξη «έργο» με τη λέξη «χρέος»:

Δύναμη Ζωής: Απαράδεκτη και καταδικαστέα η επίθεση κατά του Γ. Κουμουτσάκου

«Η περιφερειακή παράταξη «ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ» καταδικάζει απερίφραστα τον προπηλακισμό του επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «180 μοίρες – Η Αττική αλλάζει πρόσωπο», Γιώργου Κουμουτσάκου, σήμερα, κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης διαμαρτυρίας ποντιακών συλλόγων. Πρόκειται για απαράδεκτη  ενέργεια που στρέφεται κατά της λειτουργίας των δημοκρατικών θεσμών. Η διαφύλαξη των θεσμών της Δημοκρατίας αποτελεί χρέος όλων μας».

Τουλάχιστον αυτό που ήθελε να πει η Ρένα Δούρου μάλλον… το είπε, έστω και με δυσκολία…

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΣ, ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!