Συνάντηση του Γρηγόρη Δημητριάδη με τους εκπροσώπους του κλάδου της εστίασης από όλη την Ελλάδα
Η δουλειά που κάνει ο Γρηγόρης Δημητριάδης, γνωρίζοντας τον παλμό της κοινωνίας, είναι μοναδική. Η ικανότητά του δε, να επικοινωνεί και με τις επαγγελματικές τάξεις, έχει ως αποτέλεσμα να ανοίγει διόδους επικοινωνίας και να έχει, επίσης, μεγάλη απήχηση και στον απλό πολίτη, κάτι που φάνηκε καθαρά στις πρόσφατες ενδοπαραταξιακές διαδικασίες της ΝΔ.
Αυτή τη φορά, ο πρώην γενικός γραμματέας του Πρωθυπουργού, συναντήθηκε με εκπροσώπους του κλάδου της εστίασης από όλη την Ελλάδα.
Σε ανάρτησή του στο X, αναφέρθηκε στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο χώρος και που είναι πολλές όπως τόνισε. Συγκεκριμένα, στη Χαλκίδα και στην συνάντηση των Συλλόγων Εστίασης από όλη την Ελλάδα, είχε μια ανοιχτή κουβέντα με τους εκπροσώπους τους για τα θέματα που υπάρχουν και κατέγραψε τις ανάγκες και τις αγωνίες προκειμένου αυτές να μεταφερθούν όπως πρέπει στην κατεύθυνση της διεκδίκησης κεντρικών λύσεων.
Δείτε την ανάρτηση
Συνάντηση με εκπροσώπους του κλάδου της εστίασης από όλη την Ελλάδα. Οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουν είναι πολλές. pic.twitter.com/jxUxFj5lVZ
— GDimitriadis (@grigoris_d) December 10, 2025
Προτεινόμενα άρθρα
09.08.2026 | 13:14
09.08.2026 | 11:59






