Συνάντηση Μητσοτάκη Περιφερειαρχών με βασικό «μενού» το προσφυγικό

Συνάντηση με τους 13 Περιφερειάρχες της χώρας στο Μέγαρο Μαξίμου θα έχει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Η συγκεκριμένη συνάντηση είναι η τρίτη σε διάστημα εννέα μηνών από την ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας από τον κ. Μητσοτάκη.

Στην συγκεκριμένη συνάντηση θα παραβρεθεί και ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης, παρότι οι σχέσεις του με το Μαξίμου είναι τεταμένες αφού η συνάντηση αναμένεται και να κινηθεί και γύρω από το προσφυγικό.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες ο πρωθυπουργός αναμένεται να ζητήσει από τους Περιφερειάρχες να διαμορφώσουν τις συνθήκες ώστε να υποδεχτούν όλες οι Περιφέρειες της χώρας πρόσφυγες από αυτούς που θα μετακινηθούν από τα νησιά του Βορείου Αιγαίου.

Με την κατάσταση να είναι πλέον εκρηκτική και τους δημάρχους να έχουν βγει στα «κάγκελα» η πλειοψηφία των Γαλάζιων Περιφερειαρχών αποτελούν για τον Μητσοτάκη «σανίδα σωτηρίας» για να αντιμετωπίσει την προσφυγική κρίση.

Η συνάντηση αναμένεται να βγάλει ειδήσεις…

 

 

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ, ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ, ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!