Στην Κωνσταντινούπολη η Ολγα Κεφαλογιάννη

Την ώρα που ο Γιώργος Καμίνης θα απαντά σε ερωτήσεις για την υποψηφιότητα που θα θέσει εκ νέου για το Δήμο Αθηναίων, η επικρατέστερη ως αντίπαλός του με τη στήριξη της ΝΔ, Ολγα Κεφαλογιάννη, θα βρίσκεται στην Κωσνταντινούπολη, με σκοπό την προώθηση του ελληνικού τουρισμού.

Θα συναντηθεί με τον αναπληρωτή υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού, Αμπντουραχμάν Αριτζί (Abdurrahman Arici) και θα συμμετάσχει σε ειδική εκδήλωση αφιερωμένη στoν ελληνικό τουρισμό, με έμφαση στη γαστρονομία και το city break. Σημειώνεται, ότι εγκαινιάζεται η παρουσία του ΕΟΤ στην Τουρκία με την εγκατάσταση ακολούθου για τουριστικά θέματα στην Κωνσταντινούπολη, με σκοπό την περαιτέρω ανάπτυξη των διμερών τουριστικών σχέσεων.

Ο Γιάννης Μπουτάρης δεν θα μπορούσε να διαφωνήσει με όλα αυτά και αν αυτός κερδίσει το Δήμο Θεσσαλονίκης και η Κεφαλογιάννη το Δήμο Αθήνας, ποιος ξέρει, μπορεί να παίρνουν από κοινού πρωτοβουλίες για την ανάπτυξη των τουριστικών σχέσεων με την Τουρκία.

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ, ΟΛΓΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!