στα-δικαστήρια-δημοκρατία-opinion-poll-για-τ-720276
ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ | 20.05.2022 | 11:59

Στα δικαστήρια «Δημοκρατία» – Opinion Poll για τη …σύζυγο του ιδιοκτήτη

Για χυδαία επίθεση της εφημερίδας “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ” κατά της OPINION POLL, κάνει λόγο Γενικός Διευθυντής της δημοσκοπικής εταιρείας Ζαχαρίας Ζούπης, τονίζοντας ότι δεν θα μείνει αναπάντητη. «Την απάντηση θα δώσουν οι υπεύθυνοι αυτού του δημοσιεύματος στην Δικαιοσύνη», σημειώνει η εταιρεία που φαίνεται αποφασισμένη να οδηγήσει την υπόθεση στη δικαστήρια.

Αφορμή της σύγκρουσης υπήρξε το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας να εμφανίζει την σύζυγο του ιδιοκτήτη της OPINION POLL να έχει διοριστεί κλαδάρχισα στην Δ.Ε.Η. με τεράστιο μισθό.

Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας προκάλεσε την έντονη αντίδραση της εταιρείας η οποία εξέδωσε ανακοίνωση.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ OPINION POLL:

Το σημερινό κατάπτυστο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ” με το οποίο πλήττεται ασύστατα και προβοκατόρικα η OPINION POLL αποτελεί δείγμα μιας δημοσιογραφίας που στηρίζεται στο ψέμα, τα fake news, την παραπληροφόρηση και την λασπολογία, μίας δημοσιογραφίας της ντροπής που πλήττει την Δημοκρατία.

Με το πρωτοσέλιδό της, η εφημερίδα εμφανίζει την σύζυγο του ιδιοκτήτη της OPINION POLL …να έχει διοριστεί κλαδάρχισα στην Δ.Ε.Η. με τεράστιο μισθό! Είναι δε για γέλια και για κλάματα ότι εμφανίζει ως σύζυγο του ιδιοκτήτη μια κυρία της οποίας το όνομα δεν είναι το όνομα της συζύγου του. Παράλληλα βέβαια εμφανίζει την OPINION POLL ως Εταιρεία που κάνει δημοσκοπήσεις για το …Μαξίμου, κάτι που δεν ισχύει και ασφαλώς η εφημερίδα δεν κάνει τον κόπο να το αποδείξει. Το δόγμα της είναι σαφές: Ρίξε παραπληροφόρηση και λάσπη και ότι πιάσει.

Ως OPINION POLL βρεθήκαμε στο στόχαστρο επιθέσεων που όλες αποδείχθηκαν ψεύτικες, κακοήθεις και αποτέλεσμα εχθροπάθειας. Είμαστε μέλος του ΣΕΔΕΑ και διεθνών ενώσεων εταιρειών ερευνών, υλοποιούμε έρευνες με ευθύνη και επιστημονική επάρκεια τηρώντας όλους τους κανόνες και τους κώδικες δεοντολογίας που προβλέπονται και τα αποτελέσματά τους διακρίνονται από την πλήρη ακρίβεια των προβλέψεων. Αυτό αποδείχτηκε άλλωστε και στις Ευρωεκλογές και στις Εθνικές εκλογές του 2019, όπως και σε όλες τις έρευνες σε δήμους και Περιφέρειες.

Όπλο μας είναι η αξιοπιστία μας και με αυτό απαντάμε σε κάθε εφημερίδα, κάθε κόμμα, κάθε κύκλο συμφερόντων μας επιτίθεται. Φαίνεται ότι αυτό το έχουν καταλάβει και οι ιθύνοντες της “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ” και για αυτό επέλεξαν να μας πλήξουν με δημοσίευμα για ένα ανύπαρκτο διορισμό μίας που υποτίθεται ότι είναι σύζυγος του ιδιοκτήτη μας αλλά έχει άλλο όνομα.

Λάσπη, αθλιότητα, χυδαιότητα!

Δεν θα περάσουν.

Την απάντηση θα δώσουν οι υπεύθυνοι αυτού του δημοσιεύματος στην Δικαιοσύνη.

Για την Opinion Poll,

Ζαχαρίας Ζούπης

Γενικός Διευθυντής