«ΣουΠ(ι)ατούλειο» δίκαιο και αλήθεια

Το άκουγα η στήλη πουρνό πουρνό και δεν το πίστευα… Λέω, δεν μπορεί. Όνειρο είναι, πάει…

Αλλά, τελικά, δεν πήγε, και ο «ακάλυπτος» δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, που προσφάτως πήρε και το «στέμμα» του προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, μιλούσε για τα τεκταινόμενα στην πλατεία Συντάγματος και την κατάσταση στο Μετρό με τους τραυματισμένους και τα χημικά που δέχθηκαν.

«Πάνω από όλα το δίκαιο και η αλήθεια», τον ακούω να λέει. «Εύχομαι να έρθουν καλύτερες ημέρες για τη χώρα», τον ξανακούω, και μού ‘ρχεται το τελειωτικό χτύπημα.

Και αναρωτιέμαι η στήλη:

Αυτό το δίκαιο και η αλήθεια θα πάνε ποτέ πάνω από αυτόν στο Δήμο Αμαρουσίου για να μας πει, επιτέλους, τι γίνεται με τις πέτσινες επιταγές, τα χρήματα στο ταμείο του υπερχρεωμένου δήμου, τα μελάνια κτλ.;

Γιατί, αν δεν το γνωρίζετε, Γιώργο μου, οι δημόσιες σχέσεις, τα φρου φρου και τ’ αρώματα δημιουργούν… αγανακτισμένους.

Θα έρθουν ποτέ καλύτερες ημέρες για το Δήμο Αμαρουσίου, ή θα τον χρησιμοποιεί, όπως φαντάζεται τώρα η στήλη θα κάνει και με το νέο «στέμμα» του, ως εφαλτήριο για τις… προβλέψεις του για την κεντρική πολιτική σκηνή;

Γιατί, αν δεν το ξέρετε, Γιώργο μου, οι δημόσιες σχέσεις, τα φρου φρου και τ’ αρώματα στραγγαλίζουν την ουσία και το ρόλο της δημοτικής Αρχής στην εξυπηρέτηση του δημότη.

 

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!