Η σκηνοθέτης-επικοινωνιολόγος του Αλ.Τσίπρα από το δήμο Αθηναίων (φωτο)

  • Απο stergios
  • 17 Δεκεμβρίου 2017 - 10:18
  • Comments Off

Η επικοινωνιολόγος Ζωή Χαλιδιά, είναι ο άνθρωπος πίσω από την αλλαγή ντυσίματος, γενικότερης εικόνας και ρητορικής του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα τα τελευταία χρόνια, αλλά και πίσω από τα βίντεο του ΣΥΡΙΖΑ (ακόμη και από αυτό του κοινωνικού μερίσματος).

Η στενή συνεργάτιδα του πρωθυπουργού, η οποία είχε αποστασιοποιηθεί για ένα µεγάλο διάστηµα από το πρωθυπουργικό επιτελείο, επανέκαµψε και µάλιστα δριµύτερη. Η κ. Χαλιδιά έχει λόγο για όλα όσα αφορούν τη δηµόσια εικόνα του κ. Τσίπρα.

Λέγεται πως είχε την επιµέλεια του περίφηµου βίντεο για το κοινωνικό µέρισµα, ενώ δεν παρεµβαίνει µόνο σε θέµατα εικόνας αλλά και ουσίας. Αυτό το τελευταίο φαίνεται ότι έχει ενοχλήσει κάποιους στο στενό επιτελείο του Μαξίµου, οι οποίοι βλέπουν την κυρία Χαλιδιά να τους «καπελώνει».

Μάλιστα, η επανεµφάνισή της στο πρωθυπουργικό µέγαρο σε συνδυασµό µε την αποχώρηση εδώ και καιρό της Μιµίκας Κριτσανίδου, η οποία ήταν υπεύθυνη δηµοσίων σχέσεων, την έχει καταστήσει ακόµα πιο ισχυρή. Η ίδια, πάντως, η οποία γνωρίζει πολύ καλά πως κάποιοι δεν τη βλέπουν καθόλου µε καλό µάτι, δεν δείχνει να πτοείται.

H κ. Χαλιδιά επιμελείται από το παρελθόν την δημόσια εικόνα του σημερινού πρωθυπουργού. Η ίδια βρέθηκε κοντά στον κ. Τσίπρα από το 2006, όταν κατέβηκε ως υποψήφιος του ΣΥΝ για το δήμο Αθηναίων.

Ο πρωθυπουργός της έχει έχει όλα αυτά τα χρόνια, τρομερή εμπιστοσύνη. Για την ακρίβεια, στο σπίτι της κ. Χαλιδιά φέρεται να πραγματοποιήθηκε και η περίφημη συνάντηση του Αλ. Τσίπρα με τον κ. Ψυχάρη, πριν τις εκλογές του 2015, παρουσία της… «γάτας Ιμαλαΐων» !

 

 

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ, ΖΩΗ ΧΑΛΙΔΙΑ