σκαι-χαμός-στον-αέρα-με-πορτοσάλτε-κ-888167
ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ | 26.04.2022 | 21:38

ΣΚΑΙ: Χαμός στον αέρα με Πορτοσάλτε – Κλαυδιανό: «Ντροπή σου!»

Έντονη αντιπαράθεση με φόντο τις γαλλικές εκλογές και μια ανάρτηση του Κώστα Ζαχαριάδη ξέσπασε στον αέρα του ΣΚΑΪ με πρωταγωνιστές τον Μπάμπη Παπαπαναγιώτου, τον Δημήτρη Οικονόμου, τον Φοίνο Κλαυδιανό και φυσικά τον Άρη Πορτοσάλτε.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Μπάμπης Παπαπαναγιώτου ανέφερε πως: «Όταν βγαίνει κορυφαίο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και λέει: Ο Μακρόν κέρδισε χάνοντας και η Λε Πεν έχασε κερδίζοντας. Όταν το λέει αυτό είχε μια προσπάθεια απομείωσης. Ο κύριος Ζαχαριάδης το είπε. Ο κύριος Κώστας Ζαχαριάδης».

«Είμαι σίγουρος ότι ο κύριος Ζαχαριάδης δεν είπε τίποτα μεμπτό. Κόβω το χέρι μου ότι αποκλείεται να έχει πει τίποτα μεμπτό. Δεν το υποθέτω, είμαι σίγουρος» απάντησε ο Φοίβος Κλαυδιανός.

Και ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Κλαυδιανός: Ο κύριος Μακρόν κατάφερε να κερδίσει με ψήφους των συνταξιούχων και των ανώτερων ιδιωτικών υπαλλήλων.

Οικονόμου: Και των νέων επαναλαμβάνω

Κλαυδιανός: Των νέων στο δεύτερο γύρο. Ο κύριος Μελανσόν ήταν πρώτος στους νέους.

Οικονόμου: Τι σημασία έχει αυτό που λες; Όταν κερδίζεις με 17 μονάδες, τα έχεις πάρει όλα, έχεις σαρώσει, λέγεται σαρωτική νίκη αυτό. Άλλο τι θα δούμε μπροστά μας…

Ο Μπάμπης Παπαπαναγιώτου επανήλθε λέγοντας στον Φοίβο Κλαύδιανο: «Για να μην μιλάς στον αέρα, όπως μιλάνε πολλοί στον αέρα» και διάβασε το tweet του Κώστα Ζαχαριάδη:

«Πολύ σωστά», σχολίασε ο Φοίβος Κλαύδιανος, «γιατί η Λε Πεν αναβαθμίζεται. Είναι υπερ της Λε Πεν ο κύριος Ζαχαριάδης;»

«Είναι υπέρ του να μειώσει τη νίκη του Μακρόν», είπε ο Μπάμπης Παπαπαναγιώτου.

«Προσπαθείτε να τον βγάλετε υπέρ της Λε Πεν. Κάνετε εντυπώσεις και ντροπή και στους δυο σας. Ένα δημοκρατικότατο κόμμα, προσπαθείτε να το βγάλετε υπέρ της Λεπέν. Είσαστε απαράδεκτοι και είναι ντροπή σας ντροπή σας! Είναι υπέρ της Λε Πεν ο προοδευτικός κόσμος στην Ελλάδα;».




Ο δεύτερος γύρος…

Παπαπαναγιώτου: Εμείς ποιοι είμαστε;

Κλαυδιανός: Εσείς που κάνετε προπαγάνδα υπέρ της κυβέρνησης. Και επειδή ο κόσμος υποφέρει και πεινάει και έχει τεράστιο πρόβλημα… επιλέγετε να κάνετε προπαγάνδα σε άσχετα θέματα…

Πορτοσάλτε: Ανακάλεσε εσύ τώρα τα περι προπαγάνδας!

Κλαυδιανός: Δεν ανακαλώ Άρη τίποτα.

Πορτοσάλτε: Άρα λοιπόν κι ο ΣΥΡΙΖΑ ήθελε να κερδίσει η Λε Πεν…

Κλαυδιανός: Ξαναπές το Άρη πολλές φορές, θα σε ακολουθεί αυτό…

Πορτοσάλτε: Ο ΣΥΡΙΖΑ ήθελε να κερδίσει η Λε Πεν…

Κλαυδιανός: Ντροπή σου, η δική σου καριέρα τραυματίζεται!

Πορτοσάλτε: Ο ΣΥΡΙΖΑ ήθελε να κερδίσει η Λε Πεν για να κάνει πολιτική εκμετάλλευση, στον βαθμό που κάνω έγω προπαγάνδα…

Με… Μπακογιάννη η απάντηση Ζαχαριάδη

Μετά το πέρας του… καβγά ο Κώστας Ζαχαριάδης σχολίασε τη «σύρραξη» με νέο tweet.

«Σήμερα στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ οι Δημήτρης Οικονόμου, Άρης Πορτοσάλτε, Φοίβος Κλαυδιανός και Μπάμπης Παπαπαναγιώτου συζητούσαν ένα tweet μου για τις γαλλικές εκλογές ότι δήθεν μπερδεύω τον κόσμο και θολώνω τα μηνύματα! Όποτε θέλουν να κάνουμε τη συζήτηση δημόσια και απο κοντά!» έγραψε παραθέτοντας και ένα tweet του Κώστα Μπακογιάννη με παρόμοιο σχόλιο με το δικό του για το αποτέλεσμα των γαλλικών εκλογών.