Συνάντηση Πατούλη-Στεργίου για την ΠΕΔΑ

Σε συνάντηση που είχε με τον Γιώργο Πατούλη, επιβεβαιώθηκε η πληροφορία που είχε δημοσιεύσει η στήλη ότι ο, επί 16 συναπτά έτη,  δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης θα είναι ο υποψήφιος της ΝΔ για την προεδρία της ΠΕΔΑ.  Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση «οι Γιώργος Πατούλης και Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης αντήλλαξαν σκέψεις και ιδέες για τις αυτοδιοικητικές προκλήσεις της επόμενης πενταετίας και συμφώνησαν να αναλάβουν κοινές δράσεις για να υπερασπιστούν το όραμα για μια «θεσμικά ισχυρή, λειτουργικά ανεξάρτητη, οικονομικά αυτάρκη και κοινωνικά ευαισθητοποιημένη Τοπική Αυτοδιοίκηση». Παράλληλα, συμφώνησαν ότι «η Πρωτοβάθμια Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν μπορεί να είναι ζητιάνος της κεντρικής εξουσίας και των Περιφερειών» και δεσμεύθηκαν να αγωνιστούν από κοινού για να οικοδομηθεί μια Αυτοδιοίκηση που θα παρεμβαίνει για να συνδιαμορφώνει την ασκούμενη κυβερνητική πολιτική».

Να σημειωθεί ότι η επιλογή της Συγγρού στο πρόσωπο του δημάρχου Πεντέλης για την προεδρία της ΠΕΔΑ σηματοδοτεί την προσπάθεια τη ΝΔ να απευθυνθεί και σε άλλους πολιτικούς χώρους, καθώς ο κ. Στεργίου εκλέγεται από το 1988 αρχικά στην Κοινότητα και στη συνέχεια στο Δήμο Πεντέλης, επικεφαλής πολυφωνικού ψηφοδελτίου που εκτείνεται από την Κεντροαριστερά έως την Κεντροδεξιά.

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΚΕΔΕ, ΠΑΤΟΥΛΗΣ, ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΟΥΛΗΣ, ΠΕΔΑ, ΣΤΕΡΓΙΟΥ – ΚΑΨΑΛΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!