σε-φουλ-προεκλογικούς-ρυθμούς-η-νδ-641147
ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ | 20.06.2022 | 09:17

Σε φουλ προεκλογικούς ρυθμούς η ΝΔ

Συνεχίζονται οι περιοδείες στελεχών της ΝΔ ανά την Ελλάδα, με κεντρική εντολή του κόμματος και σε… «φόντο» εκλογών, καθώς «διαρροές» λένε ότι θα γίνουν προς τον Οκτώβρη, παρά τις εξαγγελίες Μητσοτάκη, για ολοκλήρωση θητείας.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο επισκέψεων που πραγματοποιεί η Νέα Δημοκρατία σε Δήμους της Αττικής και νομούς όλης της Ελλάδας, o Γενικός Διευθυντής της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Μπρατάκος, ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλος Μαρινάκης, μαζί με το Γραμματέα Οργανωτικού Στέλιο Κονταδάκη θα επισκεφτούν τον νομό Λακωνίας την Πέμπτη 23 Ιουνίου. Στην επίσκεψη θα συμμετάσχουν η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Μαρία Συρεγγέλα και ο Γενικός Γραμματέας Υπηρεσιών Υγείας Ιωάννης Κωτσιόπουλος.

Στις 22 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στον νομό Άρτας στην οποία θα συμμετάσχουν ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης, ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Αμυράς, Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης Κωνσταντίνος Τσουβάλας και οι Βουλευτές Στέργιος Γιαννάκης, Άννα Ευθυμίου, Γιώργος Κωτσός.

Στις 24 Ιουνίου ο Υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης, ο Υφυπουργός Παιδείας Άγγελος Συρίγος, ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Θοδωρής Λιβάνιος, η Γενική Γενική Γραμματέας Τουρισμού Ολυμπία Αναστασοπούλου καθώς και οι βουλευτές Λάκης Βασιλειάδης, Γιάννης Μελάς, Κατερίνα Μονογυιού θα πραγματοποιήσουν επίσκεψη στην Ρόδο.