Ραντεβού στο ΧΥΤΑ… - Aftodioikisi.gr
Τετάρτη
20
Οκτώβριος
Back

Ραντεβού στο ΧΥΤΑ…

Έτοιμος να εκραγεί είναι, μαθαίνει η στήλη, ο δήμαρχος Φυλής Δημήτρης Μπουραίμης με «όσους επιχειρούν να φορτώσουν και πάλι άλλα 50 χρόνια τα σκουπίδια της Αττικής σε Φυλή, Άνω Λιόσια».

Όπως λέει σε συνομιλητές του ο «Φύλαρχος»,  «ήδη η περιοχή έχει τέσσερα εργοστάσια και πάνε να της φορτώσουν άλλα δύο: Αυτό δεν είναι εφαρμογή περιφερειακού σχεδιασμού ο οποίος δεν υφίσταται,  αλλά τρόπος για να ‘ρίξεις’ κάποιους που θεωρείς πολίτες β΄ κατηγορίας», προσθέτει.

Ζητά δε η Φυλή μαζί με άλλους γειτονικούς δήμους να διαχειριστούν τα δικά τους σκουπίδια κι αν αυτό δεν συμβεί λέει θυμωμένος: «Από το 1988 που είμαι δήμαρχος κάνω υπομονή. Φτάνει πια. Αν δεν συζητήσουν μαζί μας τότε δίνουμε από τώρα ραντεβού στο ΧΥΤΑ!»

Σημ. Στη φωτό ο δήμαρχος Φυλής με τον περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρό από παλαιότερη επίσκεψή του στο ΧΥΤΑ. Οι γνωρίζοντες θεωρούν ότι, με τα σημερινά δεδομένα, είναι δύσκολο να ξανασυναντηθούν…

Σχετικά

Δ. Φυλής: Οι λόγοι που επέβαλαν τις προσφυγές κατά των εργοστασίων σκουπιδιών

Σγουρός: Τέλος στην «αμαρτωλή ιστορία» του ΧΥΤΑ Άνω Λιοσίων
Μπουραΐμης: Ο ΕΔΣΝΑ δεν έχει οικόπεδο για το εργοστάσιο στα Λιόσια

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!