Πρόεδρος ΚΕΔΕ – εμβολιασμοί: Άλλα λέει στο ΔΣ, άλλα στο δελτίο Τύπου
Παρασκευή
2
Δεκέμβριος
Back
Εμβολιασμός αιρετών: Όπισθεν ολοταχώς προέδρου της ΚΕΔΕ -Αλλάζει τέταρτη (!) φορά «γραμμή»

Πρόεδρος ΚΕΔΕ – εμβολιασμοί: Άλλα λέει στο ΔΣ, άλλα στο δελτίο Τύπου

Πρόεδρος ΚΕΔΕ – εμβολιασμοί: Άλλα λέει στο ΔΣ, άλλα στο δελτίο Τύπου

Τα όσα είπε την Παρασκευή, αλλάζοντας για τρίτη φορά «γραμμή» για τους εμβολιασμούς των δημάρχων,  ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Δημήτρης Παπαστεργίου στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων τα μετέφερε αυτούσια η aftodioikisi.gr.

Ωστόσο, επειδή ο κ. Παπαστεργίου, που θέλει να το «παίζει» φιλελεύθερος (και λίγο ΣΥΡΙΖΑίος) προφανώς ξανασκέφτηκε ότι:

-Κακώς επιτέθηκε στην εφημερίδα ΑΥΓΗ που αποκάλυψε τον παράτυπο εμβολιασμό του δημάρχου Παλαιού Φαλήρου Γιάννη Φωστηρόπουλου)

-Κακώς «κάρφωσε», εμμέσως και τον Α. Τσίπρα, που έκανε σχετική αναφορά στη Βουλή για τους παράτυπους εμβολιασμούς αιρετών, μεταξύ των οποίων και μέλους του ΔΣ της ΚΕΔΕ, στην ανακοίνωση της Κεντρικής Ένωσης Δήμων αναφέρεται ότι:

«Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, τόνισε ότι είναι απαράδεκτη η εξαίρεση των δημοτικών αστυνομικών και λοιπών δημοτικών υπαλλήλων (σ.σ. καμία αναφορά στους αιρετούς) από τις συμπληρωματικές λίστες εμβολιασμού, για τις δόσεις εμβολίων που περισσεύουν.

«Ζήσαμε απαράδεκτους κανιβαλισμούς τις προηγούμενες μέρες με τους δημοτικούς υπαλλήλους και αιρετούς που έγιναν βορά σε κακεντρεχείς. Οφείλει η Πολιτεία να διορθώσει την αβλεψία που υπάρχει και να συμπεριληφθεί και το δικό μας προσωπικό στις λίστες για τις συμπληρωματικές δόσεις», δήλωσε για το θέμα ο κ Παπαστεργίου», καταλήγει το δελτίο Τύπου της ΚΕΔΕ.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!