Πριν φωνήσαι η ΚΕΔΕ... - Aftodioikisi.gr
Παρασκευή
22
Οκτώβριος
Back

Πριν φωνήσαι η ΚΕΔΕ…

θα έχει αντιδράσει η ΠΕΔΑ στις 22 Αυγούστου, όποτε και πραγματοποιεί γενική συνέλευση των μελών της για τις περικοπές στους πόρους των δήμων.

Αυτό σημείωσε στη στήλη δήμαρχος της δυτικής Αθήνας που συμμετείχε στη σύσκεψη που έγινε χθες στο δημαρχείο Αιγάλεω.

«Η πλειοψηφία των μελών της ΠΕΔΑ σαφώς και διαφοροποιεί τη στάση της έναντι της ΚΕΔΕ, που περιμένει την 30η Αυγούστου για να πάρει αποφάσεις», σημείωσε.

«Και τι θα κάνετε εσείς;», ρωτήθηκε από τη στήλη.

Αφού υπενθύμισε τη στάση του προέδρου της ΠΕΔΑ Νίκου Σαράντη στην πρόσφατη συνεδρίαση δ.σ. ΚΕΔΕ-ΠΕΔαρχών, όπου ζήτησε να κλείσουν άμεσα οι δήμοι, σημείωσε:

«Πολλά έχουμε στο μυαλό μας: να βάλουμε λουκέτο άμεσα, μετά τη συνεδρίαση στις 22 Αυγούστου, ή από κοινού με τους εργαζομένους που είναι μαζί μας να “κατασκηνώσουμε” επί μακρόν έξω από το γραφείου του Ευριπίδη, έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, ή να παραιτηθούμε. Μπορεί και όλα μαζί. Το σίγουρο είναι πως θα κινηθούμε πριν από την ΚΕΔΕ».

Άλλωστε, για να μην ξεχνιόμαστε, η ΠΕΔΑ ήταν εκείνη πρώτη που κατέβηκε στο δρόμο τον περασμένο Μάρτιο και έβαλε λουκέτο στους δήμους, όταν άρχισαν οι περικοπές και εκείνη που δύο ημέρες αργότερα ζήτησε δυναμικότερες κινητοποιήσεις και κοινή στάση δημάρχων, αλλά…

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!