«Πράσινος» δήμαρχος κατηγορεί «καραμανλικό» συνάδελφό του για «κολλητιλίκια» με τον ΣΥΡΙΖΑ

Στενές σχέσεις του «καραμανλικού» δημάρχου Γλυφάδας Γιώργου Παπανικολάου με τον ΣΥΡΙΖαιο πρωην δήμαρχο Ελληνικού Χρήστο Κορτζίδη, καταγγέλλει ο «πράσινος» νυν δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος, με φόντο τις κατηγορίες του ΠΑΣΟΚ προς τον ΣΥΡΙΖΑ για στήριξη του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή.

Συγκεκριμένα, με αφορμή καταδίκη του κ. Κορτζίδη σε 14μηνες φυλάκιση με αναστολή για συκοφαντική δυσφήμιση ύστερα από μήνυση που υπέβαλε ο κ. Κωνσταντάτος, ο νυν δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης «καρφώνει» την σχέση των δύο, «απειλώντας» μάλιστα για αποκαλύψεις στο μέλλον:  «Όσο για τον Δήμαρχο Γλυφάδας Γιώργο Παπανικολάου, που έσπευσε ως μάρτυρας να υπερασπιστεί τον συκοφάντη «σύντροφό» του Χρήστο Κορτζίδη, η παρουσία του στο πλευρό του υποδηλώνει τους κοινούς στόχους και τις στενές σχέσεις που έχουν αναπτύξει. Στο μέλλον θα πούμε περισσότερα για αυτό», τονίζει χαρακτηριστικά ο κ. Κωνσταντάτος.

Να σημειωθεί ότι η κόντρα μεταξύ των δύο «γειτόνων» δημάρχων Γλυφάδας και Ελληνικού δεν είναι τωρινή. Πριν από λίγους μήνες, με αφορμή την πρόθεση του δήμου Ελληνικού –Αργυρούπολης  να δημιουργήσει σταθμό διαχείρισης απορριμμάτων, σε δημοτική του έκταση που βρίσκεται στα σύνορα με τη Γλυφάδα, δημοτικός σύμβουλος της διοίκησης Παπανικολάου είχε αποκαλέσει την Αργυρούπολη… πουλί, ενώπιον του δημάρχου, χωρίς καμία αντίδραση από τον ίδιο. Το γεγονός, είχε προκαλέσει και τότε την έντονη αντίδραση του κ. Κωνσταντάτου.

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΡΤΖΙΔΗΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ, ΚΟΝΤΡΑ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΤΟΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ, ΚΟΛΛΗΤΙΛΙΚΙΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]