Πότε και πού είδε ο Τσίπρας την ταινία του Κώστα Γαβρά

  • Απο stergios
  • 29 Σεπτεμβρίου 2019 - 20:29
  • Comments Off

Σε αντίθεση με τον πρώην υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο, που δεν επιθυμεί να την δει, ο πρώην πρωθυπουργός είναι την ταινία του Κώστα Γαβρά, «Ενήλικοι στο δωμάτιο» που βασίζεται στο βιβλίο του Γιάνη Βαρουφάκη. Και μάλιστα νωρίτερα από την πρεμιέρα που έγινε το Σάββατο (28.09.2019).

Ο Αλέξης Τσίπρας πρωθυπουργός είδε την ταινία του Γαβρά σε ειδική προβολή που έγινε την περασμένη εβδομάδα σε κινηματογράφο στο Κολωνάκι, όπως είθισται να γίνεται με πρόσωπα που που οι χαρακτήρες του συμμετέχουν στην ταινία.

Υπενθυμίζεται ότι στην ΔΕΘ ο κ. Τσίπρας είχε ερωτηθεί σχετικά με την ταινία.

«Βεβαίως και θα τη δω την ταινία, ενός από τους μεγαλύτερους Έλληνες σκηνοθέτες. Γνωρίζουμε τι θα δούμε στην ταινία όσοι έχουμε διαβάσει το βιβλίο. To βιβλίο Βαρουφάκη αναφέρεται σε κρίσιμα γεγονότα με εγωκεντρική προσέγγιση. 30% όσων παρουσιάζει είναι πραγματικά γεγονότα, 30% η δική του στρεβλή προσέγγιση σε αυτά και 30% μυθοπλασία» είχε δηλώσει ο Αλέξης Τσίπρας.

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ, ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ, ΓΙΑΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ, ΤΑΙΝΙΑ, ΚΩΣΤΑΣ ΓΑΒΡΑΣ, ΕΝΗΛΙΚΟΙ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!