πόλεμος-πλεύρη-πολάκη-άσε-την-μητέ-978758
ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ | 08.01.2022 | 12:40

«Πόλεμος» Πλεύρη-Πολάκη: «Άσε την μητέρα σου απέξω»

«Πόλεμος» Πλεύρη-Πολάκη: «Άσε την μητέρα σου απέξω»

Σφοδρή αντιπαράθεση έχει ξεσπάσει μεταξύ του υπουργού Υγείας, Θανάση Πλεύρη, και του πρώην υπουργού και νυν αναπληρωτή τομεάρχη Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλου Πολάκη, σχετικά με τα τεστ που διενεργούνται για την ανίχνευση του κορονωϊού.

Αρχικά, ο κ. Πολάκης είχε αναφέρει με ανάρτησή του στο facebook, ότι η μητέρα του, έχοντας συμπτώματα covid19 αν και με αρνητικό rapid test, δεν μπορούσε να κάνει μοριακό τεστ στο νοσοκομείο του Ρεθύμνου.

Απαντώντας στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Πλεύρης έκανε μέσω twitter λόγο για εξετάσεις «που υποτίθεται ότι της απαγόρευσαν να κάνει αλλά έκανε», αλλά επιπλέον κάλεσε τον πρώην αναπληρωτή υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ να αφήσει τη μητέρα του έξω από την αντιπαράθεση, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Η μάνα δεν προσφέρεται για αντιπαράθεση».

Αναλυτικότερα, ο κ. Πλεύρης έγραψε:

«Η μάνα δεν προσφέρεται για αντιπαράθεση, ακόμη και εάν ο γιός της το επιδιώκει και τη χρησιμοποιεί. Οι εξετάσεις, που υποτίθεται ότι της απαγόρευσαν να κάνει αλλά έκανε, εύχομαι να είναι καλές και να έχει υγεία. Εάν θέλει αντιπαράθεση με εμένα ο κ. Πολάκης να αφήσει την μητέρα του απέξω».

Στην ανάρτησή του ο κ. Πολάκης έγραψε τα εξής:

«ΑΚΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΠΛΕΥΡΗ!!! Αυτή τη στιγμή η μητέρα μου 83 χρόνων,δις εμβολιασμένη, με συμπτωματολογία κοβιντ και υποκείμενα νοσήματα ,με αρνητικό ραπιντ ,είναι έξω από το ΤΕΠ του νοσοκομειου Ρεθυμνου και περιμένει μαζί με άλλους 30-35 ασθενείς να τη δει Γιατρος και να ΚΑΝΕΙ ΤΕΣΤ PCR!!!

Από το νοσοκομείο της λένε πως εστειλες στις 31/12/2021 μια απόφαση με την υπογραφή σου που λέει πως ΜΟΝΟ όσοι είναι για εισαγωγή θα κάνουν μοριακό τεστ στα νοσοκομείο!! Οι άλλοι πρέπει να πανε να κάνουν στα ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ .Μόνο που τα ιδιωτικά κέντρα ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ!!!

ΠΑΡΕ ΠΙΣΩ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ,ΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ PCR ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΚΟΒΙΝΤ !!!

Αλλιώς ,ΕΛΕΕΙΝΕ ,δεν θα υπάρχει μέρος στην Ελλάδα να σταθείς για οτιδήποτε συμβεί σε αυτούς τους ασθενείς από την καθυστέρηση της διάγνωσης!!!!!

ΥΓ στη φωτογραφία αυτό που δείχνει ο φύλακας του νοσοκομειου Ρεθυμνου στους ασθενείς που αναζητούν βοήθεια ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΟΥ!!!

ΕΛΕΕΙΝΕ ΞΑΝΑ!!!».