Ποιους θέλουν να λιντσάρουν οι δήμαρχοι του ΠΑΣΟΚ

Σε αντίθεση με τον Π. Καμμένο που θέλει να λιντσάρει δήμαρχο (τον Χρ. Πάχτα), οι δήμαρχοι του ΠΑΣΟΚ προτιμούν βουλευτές.  Δηλαδή: Τον αναπληρωτή υπουργό Λεωνίδα Γρηγοράκο (αυτόν κυρίως) και το βουλευτή Χίου του ΠΑΣΟΚ Κώστα Τριαντάφυλλο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, τα ονόματά τους ακούστηκαν εν μέσω κραυγών και απειλών ουκ ολίγες φορές κατά τη σύναξη των 100 δημάρχων του ΠΑΣΟΚ στην ΚΕΔΕ το βράδυ της Τετάρτης.  Και όπως επιβεβαιώνουν οι ίδιοι οι δήμαρχοι «αν ήταν εκεί, τουλάχιστον τον Γρηγοράκο θα τον λίντσαραν!»

Γιατί; Μα γιατί εκτός του ότι στις δημόσιες παρεμβάσεις του τους αποκαλεί μόνιμα διεφθαρμένους, είναι πάντα εκτός γραμμής ΠΑΣΟΚ (πχ στον εκλογικό νόμο) και, βεβαίως, ως υπουργός αντί να λύνει δημιουργεί συνεχώς προβλήματα: «Τι τον βάλατε αυτόν εκεί; Να τον διώξετε αμέσως», ήταν το μοτίβο των δημάρχων του ΠΑΣΟΚ προς τους κυρίους Ρήγα, Κουκουλόπουλο και Χατζιμιχάλη. Και απ’ ότι μαθαίνει η στήλη ο μόνος που πήγε κάπως να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα του Λεωνίδα ήταν ο Π. Ρήγας. Οι άλλοι τσιμουδιά.

Μέσα σ’ αυτό το κλίμα η μπάλα πήρε και το νεαρό Κ. Τριαντάφυλλο ο οποίος πριν μερικές ημέρες μιλώντας στη ΔΤ για τους μισθούς των βουλευτών, υποστήριξε ότι θα προτιμούσε να ήταν αιρετός γιατί οι δήμαρχοι έχουν πολλά προνόμια, όπως συμβούλους κλπ.

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ, ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ, ΛΙΝΤΣΑΡΙΣΜΑ, ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΠΑΣΟΚ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!