Ποιος βουλευτής της ΝΔ ανακήρυξε (λάθος) Αγία τη Ζωή  (φωτο)

Αγανακτισμένος με τις συνεχείς καθυστερήσεις αλλά και τα λεγόμενα της προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου στην Διάσκεψη των Προέδρων ο Νικήτας Κακλαμάνης είπε χαρακτηριστικά, όταν η κ. Κωνσταντοπούλου απευθυνόμενη στον Γιώργο Βαρεμένο εμφανίστηκε ως υποστηρίκτρια των 11 εκατ. Ελλήνων: «Αφού ενδιαφέρεστε εσείς για τα 11 εκατ. Έλληνες ρίξτε την κυβέρνησή σας για να τους γλιτώσετε, όπως λέτε. Τι είστε η Αγία Ιωάννα της Ασίζης*;». Να σημειωθεί ότι η αντιπαράθεση ξεκίνησε ο κ. Βαρεμένος στην τοποθέτησή του συμφώνησε να πάει το θέμα στην Ολομέλεια, καθώς, όπως είπε, περιμένουν όλοι οι υπόλοιποι βουλευτές μία απόφαση. «Και 11 εκατ. Ελληνες περιμένουν για την τύχη τους. Μην εμφανιζόμαστε οι βουλευτές ως ταλαιπωρούμενοι», του απάντησε η πρόεδρος της Βουλής, για να προκαλέσει την παρέμβαση Κακλαμάνη.

*Σ.σ. Πάντως, δεν υπάρχει Αγία Ιωάννα της Ασίζης. Υπάρχει Αγία Ιωάννα της Λωραίνης (η γνωστή Ζαν ντ’ Αρκ) και ο Άγιος Φραγκίσκος της Ασίζης που ήταν προστάτης των φτωχών.

kaklamanis_nikhtas_aftodioikisi

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΝΙΚΗΤΑΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ, ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΓΙΑ ΙΩΑΝΝΑ ΤΗΣ ΑΣΙΖΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!