Ποιος άλλος δήμος γλίτωσε το φιάσκο της ρόδας της Αθήνας

Για «πρόταση στη δημοτική Αρχή Πειραιά να τοποθετηθεί ρόδα τα Χριστούγεννα στην πόλη», έκανε λόγο ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης σε συνέντευξή του στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ.

Σε αυτήν ανέφερε τα εξής: «Δεν θέλω να κρίνω τις επιλογές του Δήμου Αθηναίων, με τον οποίο έχουμε μια καλή επικοινωνία. Το οξύμωρο αν θέλετε, είναι ότι αυτή η ιδέα είχε προταθεί και στον Δήμο Πειραιά. Δεν προλαβαίναμε για τις γιορτές, γιατί θα έπρεπε να γίνει διαγωνισμός, να υπάρξουν αδειοδοτήσεις, που αν δεν κάνω λάθος ήταν το πρόβλημα στην Αθήνα, γι΄ αυτό και απαντήσαμε ότι δεν μπορούμε να προχωρήσουμε σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Αν κάτι είναι πράγματι εντυπωσιακό και κρίνουμε ότι το θέλουμε ως δημοτική ομάδα, ως δημοτικό συμβούλιο τότε θα το δούμε. Με διαγωνισμό, με τις κατάλληλες αδειοδοτήσεις. Νομίζω ότι στην Αθήνα βιάστηκαν λίγο παραπάνω γιατί ήθελαν να δώσουν χαρά στους Αθηναίους τα Χριστούγεννα. Ήταν καλή η πρόθεση στον Δήμο Αθηναίων, ανεξάρτητα αν η διαδικασία δεν ήταν σωστή».

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΠΕΙΡΑΙΑΣ, ΜΩΡΑΛΗΣ, ΡΟΔΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!