Ποιοι (και μέσα στο Μαξίμου) θέλουν «Ιφιγένεια» τον Μ. Χρυσοχοΐδη

  • Απο Aftodioikisi News
  • 20 Αυγούστου 2021 - 23:24
  • Comments Off

Ποιοι (και μέσα στο Μαξίμου) θέλουν «Ιφιγένεια» τον Μ. Χρυσοχοΐδη

Βολές από παντού δέχεται το τελευταίο διάστημα ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, για τον οποίο η aftodioikisi.gr έγραψε από τις 6 Αυγούστου ότι πιθανότατα θα είναι ο μουτζούρης των πυρκαγιών. 

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, πλέον, δέχεται συνεχώς πυρά, από πολλές κατευθύνσεις και γενικά εμφανίζεται ως ο αδύναμος κρίκος του κυβερνητικού σχήματος.

Δεν είναι λίγοι όσοι υποστηρίζουν ότι ο ανασχηματισμός θα αρχίσει με την απομάκρυνση του κ. Χρυσοχοΐδη από το υπουργείο του.

Η αλήθεια είναι ότι ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη βρίσκεται σε φάση πολιτικής μοναξιάς.

Έχει, ήδη, ζητήσει την παραίτησή του η Φώφη Γεννηματά.

Ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε διαρκή κόντρα μαζί του και πιέζει και αυτός, μέσω των διαύλων που διαθέτει, για την απομάκρυνσή του από το κυβερνητικό σχήμα.

Η έξοδος του κ. Χρυσοχοΐδη από την κυβέρνηση θα πανηγυριστεί δεόντως από την Κουμουνδούρου.

Δεν είναι, όμως, μόνο η αντιπολίτευση, που έχει στο στόχαστρο της τον κ. Χρυσοχοΐδη.

Αποτελεί κοινό μυστικό ότι ο πλέον ισχυρός άνδρας του Μ. Μαξίμου, ο Γρ. Δημητριάδης, έχει ασκήσει κατά καιρούς σκληρή κριτική στον κ. Χρυσοχοΐδη.

Η χημεία τους δεν έχει ταιριάξει.

Και από στο περιβάλλον του υπουργού Προστασίας του Πολίτη υπάρχει η υποψία ότι πολλά από τα σχόλια που θέλουν να υπάρχει «δυσφορία»,» «ενόχληση» και άλλα συναισθήματα για τον υπουργό είναι διοχετευμένα.

Αλλά και σε ένα μεγάλο τμήμα της ΝΔ έχει ενοχλήσει η ύπαρξη πολλών Σημιτικών στην κυβέρνηση και δεν θα είχαν πρόβλημα στο επόμενο κυβερνητικό σχήμα να υπάρχει ένας λιγότερος.

Σήμερα η «Εφημερίδα των Συντακτών» αλλά και φιλικά προς την κυβέρνηση μέσα ενημέρωσης αναδεικνύουν την απροθυμία του κυβερνητικού εκπροσώπου να  προσφέρει κάλυψη στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη.

Σε ερώτηση αν ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης εξακολουθεί να απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του πρωθυπουργού απάντησε: «Βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή και αυτό που μας απασχολεί είναι να είμαστε αποτελεσματικοί με έργα και πράξεις στην αντιμετώπιση των πυρκαγιών».

Βεβαίως, ο κ. Οικονόμου απέφυγε οποιαδήποτε συζήτηση για ευθύνες καλυπτόμενος πίσω από το «τώρα είναι η ώρα της μάχης».

Σε κάθε περίπτωση όπου υπάρχει καπνός υπάρχει φωτιά.

Και ο Μιχάλης, είναι αλήθεια, δεν τα κατάφερε και τόσο καλά με τις φωτιές.

Μένει να δούμε αν μπορεί και πώς να αντιμετωπίσει την φωτιά που έχει αρχίσει να σιγοκαίει στην πολιτική του αυλή.

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΜΑΞΙΜΟΥ, ΦΩΤΙΕΣ, ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ, ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]