Ποιοι υπουργοί θέλησαν να δελεάσουν τον Παπακωνσταντίνου να «δώσει» τον Βενιζέλο

Φαίνεται, τελικά, ότι δεν είναι ένα, αλλά δύο τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που επιχείρησαν να δελεάσουν τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου να τους «δώσει» τον Βαγγέλη Βενιζέλο για να ξεμπλέξει ο ίδιος από την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ. 

Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται η δημοφιλής στήλη της εφημερίδας «Τα Νέα», ο Μικροπολιτικός, επικαλούμενος πληροφορίες για ονόματα που κυκλοφορούν «μεταξύ των μυημένων της πολιτικής αγοράς».

Ως γνωστόν, σχετικές αναφορές έχειτο βιβλίο του πρώην υπουργού επί κυβερήσεων ΠΑΣΟΚ, χωρίς όμως να αναφέρει ονοματεπώνυμα.

«Δεν έχω λόγο να μην ακονίσω το μυαλό των αναγνωστών του «Μικροπολιτικού» με ένα εύκολο κουίζ: Αμφότεροι είναι άνδρες, αν και όχι της ίδιας γενιάς. Ο ένας έχει βελούδινο βλέμμα. Ο άλλος έχει διακριθεί ως οικοδεσπότης. Αμφότεροι διατηρούν υπουργικά χαρτοφυλάκια», περιγράφεται στην στήλη του Σαββάτου.

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ, ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!