Ποιοι δήμαρχοι «πίστεψαν» τον Σώρρα -Ήθελαν να κάνει επενδύσεις (έγγραφα)

Σάλο έχει προκαλέσει η υπόθεση Σώρρα. Μετά τις πολιτικές διαστάσεις που πήρε το θέμα και την παρέμβαση του οικονομικού εισαγγελέα, δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ακόμη και ανώτατοι δημοτικοί άρχοντες έπεσαν στην παγίδα του «επενδυτή» Σώρρα, ζητώντας από δημοτικά συμβούλια να τους εξουσιοδοτήσουν για να φέρει… επενδύσεις.

Οπως αποκαλύπτει το argospress στο δημοτικό συμβούλιο Ναυπλίου, είχε ψηφιστεί – με 12 απουσίες της αντιπολίτευσης – εισήγηση του ίδιου του δημάρχου για αναζήτηση επενδυτών για την έξοδο από την κρίση.

Η εισήγηση είχε θέμα «Εξουσιοδότηση Δημάρχου για αναζήτηση επενδυτών και εξασφάλιση κεφαλαίων για την χρηματοδότηση έργων , με σκοπό την έναρξη αναπτυξιακής προοπτικής για το Δήμο , τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας και την έξοδο από την οικονομική κρίση».

Το δημοτικό συμβούλιο του Ναυπλίου, είχε την πρόνοια πάντως να μην αναφέρει την οργάνωση END του Αρτέμη Σώρρα.

sorras_naypl

sorras_naupl2

Ωστόσο, ο Δήμος Πάρου δεν προφυλάχθηκε καθόλου, καθώς έφερε ακριβώς το ίδιο θέμα στο συμβούλιο αναφέροντας το όνομα της οργάνωσης. Ωστόσο, την ύστατη ώρα το πήραν χαμπάρι και η συζήτηση αναβλήθηκε.

«Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου σε συνέχεια της 346/2013 και αιτήματος της ομάδας υποστήριξης ΕI-END για εξουσιοδότηση Δημάρχου για αναζήτηση επενδυτών και εξασφάλιση κεφαλαίων για την χρηματοδότηση έργων , με σκοπό την έναρξη αναπτυξιακής προοπτικής για το Δήμο , τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας και την έξοδο από την οικονομική κρίση».

sorras_parosq

sorras_paros2

Πηγή: iefimerida.gr, agropress.gr

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΔΗΜΑΡΧΟΙ, ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ, ΣΩΡΡΑΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!