Ποια περιφερειακή σύμβουλος κατηγορεί για συκοφαντική δυσφήμιση την Ζωή Κωνσταντοπούλου

Σε δημόσια αντιπαράθεση με την Ζωή Κωνσταντοπούλου επιδόθηκε περιφερειακή σύμβουλος με την παράταξη «Αντικαπιταλιστική Ανατροπή για την Αττική» και στέλεχος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Δέσποινα Κουτσούμπα.

Η κ. Κουτσούμπα κατηγορεί την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας για συκοφαντική δυσφήμιση και επιτίθεται με δριμύτητα. Αφορμή για την αντιπαράθεση μέσω facebook η απάντηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου σε στέλεχος της νεολαίας του κόμματος που αποχώρησε καταγγέλλοντας τόσο πολιτική στάση του κόμματος της Ζωής αλλά και τις συνθήκες εργασιακού μεσαίωνα για όσους εργάζονται σε αυτό.

Στην απάντηση της η Ζωή Κωνσταντοπούλου παρέπεμψε σε μία ανάρτηση του στελέχους της «Πλεύσης Ελευθερίας», Διαμαντή Καραναστάση, στο Facebook.

Στην επίμαχη ανάρτηση, ο κ. Καραναστάσης ανέφερε για την Δέσποινα Κουτσούμπα:

«Δέσποινα Κουτσούμπα: Περιφερειακή σύμβουλος με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Πρόσφατα προσπάθησε να εξαγοράσει άλλον φίλο καλλιτέχνη. Κάνοντας την ατζέντισα του δημοσιογράφου Λευτέρη Χαραλαμπόπουλου, με πρόφαση να παραδοθούν στον τελευταίο μαθήματα… ορθοφωνίας(!!). Σε ένα από τα πολλά μηνύματα της αναφέρει ότι είναι κρίμα να αρνηθεί. Έγραψε ότι ο καλλιτέχνης θα πάρει “ΤΑ λεφτά” αν δεχθεί.»

Μέσω Facebook απάντησε και η Δέσποινα Κουτσουμπά κάνοντας λόγο για ψεύδη, κιτρινισμό και ξεκατίνιασμα. Οπως έγραψε μάλιστα «προφανώς για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι προτεραιότητα να διαχωριστεί από την μαχόμενη αριστερά, και όχι από τους δεξιούς και ακροδεξιούς θύλακες».

rp_koutsoumba-sae-arxaiologoi-aftodioikisi.png

Η περιφερειακή σύμβουλος Αττικής με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ κ. Δέσποινα Κουτσούμπα

 

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ, ANTIΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΩΔΕΚΑΝΝΗΣΟΥ, ΑΝΤΑΡΥΣΑ, ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΚΑΡΑΝΑΣΤΑΣΗΣ, ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!