πικρή-επιταγή-75-εκατ-στο-δήμο-λέσβου-146890
ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ | 23.09.2015 | 07:29

«Πικρή» επιταγή 75 εκατ. στο Δήμο Λέσβου από τον “Αγιο των προσφύγων”!

Όταν είδε την επιταγή των 75 εκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ που έλαβε ως ενίσχυση του Δήμου Λέσβου για την αντιμετώπιση των προβλημάτων από τις ροές δεκάδων χιλιάδων φυγάδων στο νησί, πίστεψε πως αν μη τι άλλο είχε συναντηθεί με τον προστάτη Άγιο των προσφύγων!

Άρχισε να ονειρεύεται το πιο σύγχρονο καταυλισμό, για τους άτυχους που κουβαλάν οι δουλέμποροι στο νησί και τους πνίγουν μεσοπέλαγα.

Ακόμα και την επίλυση των προβλημάτων υποχρηματοδότησης το Δήμου Λέσβου είδε να γίνεται πραγματικότητα… Δυστυχώς όμως όλα αυτά για τον δήμαρχο Λέσβου Σπύρο Γαληνό αποδείχτηκαν μια φάρσα!

Ο καλόκαρδος και μεγαλόψυχος, πλην όμως… απένταρος, ομογενής Βασίλειος Βασιλειάδης, ο καταγόμενος από την Κάρπαθο, ο οποίος ζει μοναχικά στη Βαλτιμόρη ξαναχτύπησε.

Η επιταγή, αυτή τη φορά με το ιλιγγιώδες ποσό των 75 εκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ, ήταν πλαστή.

Κατά την πάγια τακτική του υπερήλικα αυτού, που κάθε φορά που μαθαίνει πως κάποιος στην Ελλάδα έχει ανάγκη, στέλνει μια πλαστή επιταγή. Κάτι που να σημειώσουμε πως έκανε παλιότερα με πραγματικές επιταγές όταν είχε λεφτά.

“Πήραμε την επιστολή και την επιταγή του Βασίλειου Βασιλειάδη. Πληροφορούμενοι το τι συμβαίνει απλά χαμογελάσαμε με πίκρα”, λέει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο δήμαρχος Λέσβου.

“Ας ελπίσουμε όμως ότι δεν θα χαμογελάσουμε με πίκρα, όχι από τη φάρσα ενός υπερήλικα αλλά από την διάψευση των όσων πραγματικά μας έχουν υποσχεθεί, ώστε να αντιμετωπίσουμε σαν τόπος τα τεράστια προβλήματα που στο όνομα της Ευρώπης έχει η Λέσβος μόνη της να σηκώσει στην πλάτη της” συμπληρώνει ο κ. Γαληνός.