Ποια βουλευτής πηγαίνει στα δικαστήρια από πρώην συνεργάτη της που διεκδικεί αποζημίωση «μαμούθ»

Η διαφωνία και η αποχώρηση του δημοσιογράφου Νίκου Μαστρογιάννη από το πλευρό της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου όταν του γνωστοποιήθηκε ότι εκείνη θα έδινε την ψήφο της για το όνομα της Μακεδονίας με τον Μαστρογιάννη να δηλώνει ότι αποχωρεί, και την βουλευτή να γίνεται έξαλλη φαίνεται σύμφωνα με την δικογραφία να είναι ο λόγος της μεταξύ τους βεντέτας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία και τα ντοκουμέντα η βουλευτής όχι μόνο γνώριζε τον Μαστρογιάννη με τον οποίο (εκ των υστέρων) έκανε ότι δεν ήξερε, αλλά εκείνος φαίνεται να φιλοτεχνούσε το προφίλ της στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Από την δικογραφία προκύπτει ότι ο Μαστρογιάννης είχε συνομιλήσει όχι μια φορά αλλά δεκάδες φορές μέσω e-mails καθώς και 121 φορές στο Μessenger απευθείας με τη Μεγαλοοικονόμου. Την ίδια στιγμή, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ φέρεται να μεσολαβεί προκειμένου να του χορηγηθεί άδεια ακόμα και για το πάρκινγκ της Βουλής.

Μετά τη διακοπή της συνεργασίας τους το κλίμα αντιστράφηκε. Η Μεγαλοοικονόμου φέρεται να επιδίωκε μέσω προσωπικών της εντολών να αποτρέψει την είσοδο εντός της Βουλής για τον δημοσιογράφο, ο οποίος εισερχόταν νόμιμα για την άσκηση των δημοσιογραφικών του καθηκόντων.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, υπάρχουν σοκαριστικά στοιχεία τα οποία έχουν συλλεχθεί και αναμένεται να κατατεθούν στις δικαστικές αρχές που προκύπτουν από την μεταξύ τους σχέση που αν δημοσιευθούν θα δημιουργήσουν τεράστιο σάλο στον πολιτικό χώρο. Ο Νίκος Μαστρογιάννης φαίνεται να διαδραμάτισε πρωταγωνιστικό ρόλο στη μεταπήδηση της Μεγαλοοικονόμου στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα, υπάρχουν και αρκετές συνομιλίες μεταξύ του ίδιου και σύμβουλου του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για το πώς τελικά θα γίνει ο «γάμος».

Η συνέχεια στον δρόμο της δικαιοσύνης με τον Μαστρογιάννη να έχει καταθέσει αγωγή κατά της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μεγαλοοικονόμου και να ζητάει από την ίδια ηθική αποζημίωση διακόσιες χιλιάδες ευρώ.

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΜΑΜΟΥΘ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!