Πέτσας: Καμία απάντηση γιατί δεν χρηματοδότησε Πεντέλη, Παλλήνη - Aftodioikisi.gr
Κυριακή
4
Δεκέμβριος
Back
Πέτσας: Καμία απάντηση γιατί δεν χρηματοδότησε Πεντέλη, Παλλήνη

Πέτσας: Καμία απάντηση γιατί δεν χρηματοδότησε Πεντέλη, Παλλήνη

O αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας μετά την καταστροφή στην Πεντέλη έχει πάρει σβάρνα τα κανάλια (της ομώνυμης λίστας, βεβαίως -βεβαίως) για να μας πείσει ότι δεν φταίει ο ίδιος. Γιατί, όπως ισχυρίζεται, έδωσε νωρίς τα χρήματα στους δήμους, γιατί φέτος οι δήμοι πήραν 100 εκατ. κλπ.

Στο μόνο που δεν απαντάει ο κ. Πέτσας είναι γιατί, όπως αποκάλυψε η aftodioikisi.gr, γιατί στην έκτακτη χρηματοδότηση που έδωσε δεν περιέλαβε μέσα τους δήμους Παλλήνης και Πεντέλης που αντιμετώπισαν και τα μεγαλύτερα προβλήματα κατά τις πρόσφατες πυρκαγιές. Θεωρούσε ότι δεν κινδυνεύουν τόσο όσο, για παράδειγμα, το Κορωπί, το Λαύριο και η Ραφήνα, που πήραν κονδύλια και στην τακτική και στην έκτακτη χρηματοδότηση; Είναι πιο… ευειδείς οι δήμαρχοι αυτών των περιοχών από αυτούς της Παλλήνης και της Πεντέλης; Συμβαίνει κάτι άλλο που δεν πρέπει να το μάθουμε; Περιμένει, για παράδειγμα, περισσότερες ψήφους ο κ. Πέτσας που κατεβαίνει ασθμαίνων στην Ανατολική Αττική ως υποψήφιος βουλευτής από αυτές τις περιοχές σε σχέση με την Παλλήνη (σ.σ. η Πεντέλη βρίσκεται εκτός εκλογικού ενδιαφέροντος του αναπληρωτή);

Καλό θα είναι ο κ. Πέτσας, αντί να πετάει τη «μπάλα» στην εξέδρα να δώσει σαφείς και εμπεριστατωμένες απαντήσεις στα ερωτήματα αυτά. Και, κυρίως, να μην κρύβεται πίσω από τη γνωστή «λίστα»….

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!